17 Cat hjullastere til Hæhre

 
17 Cat hjullastere til HæhreIllustrasjonsbilde
Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment inngikk avtale på leveranse av hele 17 Caterpillar hjullastere.

– Dette smaker fugl! Vi hadde en eventyrlig utvikling med Cat mellomstore hjullastere i fjor og med denne knallstarten tror jeg 2016 blir et enda heftigere hjullastereventyr for oss i Pon, sier en fornøyd markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment.

Maskinene som skal leveres er 13 stk. Cat 950M (20tonn) og 4 stk. 938M (16 tonn). Disse skal erstatte i hovedsak Volvomaskiner.
– Vi leverte en 962M sent i fjor som har gått som servicemaskin på Hæhres verksted og lager på Vikersund og det kan nok tenkes at denne tente flere hos Hæhre sier selger i Pon og storkundeansvarlig Pål Brandvold.

– Den nye 950M med spakstyring og masse knask har gått rett inn i mange førerhjerter. Vi ser også at den nye M- serien på de mindre modellene dvs. 926M, 930M og 938M som kom i fjor høst også er meget attraktive. Vi har nok aldri hatt en så sterk produktportefølje på servicemaskiner til entreprenører, avfallshåndtering og applikasjoner innen industri- og materialhåndtering, sier produktsjef på hjullastere, Fredrik Sætren.

– Vi erfarer nå at med Caterpillars nye M-serie så er maskinene på et helt annet nivå enn tidligere og er absolutt der den bør være når det gjelder servicemaskiner i denne klassen. Vi tenker da spesielt på førermiljø, med god sikt og den unike spakstyringen som en av mange gode element. Maskinene har ikke aktivt etterbrenningssystem, men kun et partikkelfilter som varer motorens levetid, dette gjør ting mindre komplisert og lite sårbart, sier daglig leder i Hæhre Maskinutleie, Frank Ole Sørensen.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår