29 studenter fikk internship

 
29 studenter fikk internshipBildet: Årets summer interns samlet foran Nasjonalmuseet.. Foto: Statsbygg
Som vanlig har det vært rift om internship-plassene som Statsbygg tilbyr denne sommeren. Nå har 29 studenter kommet gjennom nåløyet.

Omtrent 1200 søkere har blitt til 29 summer interns. I årets kull finner vi studenter fra OsloMet, NHH, UiO, NMBU, AHO, BI og Arkitekthøyskolen i Bergen. Hele 13 stykker fra årets kull kommer fra NTNU og én studerer ved Universitetet i København.

Som summer interns hos Statsbygg får studentene mulighet til å bryne seg på studierelevante arbeidsoppgaver. Det gir rom for læring og utvikling. I tillegg får internsene uvurderlig arbeidslivserfaring, skriver Statsbygg i en pressemelding.

Bildet: Amalie er summer intern i HR-avdelingen og Tora er summer intern i Drift- og vedlikeholdsavdelingen. Foto: Statsbygg

Tora Dahl studerer industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU. Hun skal jobbe i Drift og vedlikehold og ser frem til å tilbringe sommeren her i Statsbygg.

– Jeg forventer at sommeren blir utfordrende og lærerik. Jeg gleder med spesielt til å dra på befaring og se prosjektene som er i gang, forteller Tora.

Amalie Lund fra UiO skal jobbe i HR-avdelingen. Hun tar en master i organisasjon, ledelse og arbeid, og forteller at hun gleder seg til å jobbe tverrfaglig og til å bli kjent med de andre som er summer interns.

– Jeg hørte om jobben via tidligere summer interns som har snakket pent om internshipet. Statsbygg sitt internship har et godt rykte i studiemiljøene, sier hun.

 

 
 
 
 

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Mest leste

    Siste papirutgave