nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

8,7 milliarders-kontrakt går til Italia og Spania

Dersom det ikke kommer innsigelser innen ti dager vil tidenes største kontrakt innen jernbaneutbygging bli undertegnet. Jernbaneverket har bestemt at det er sammenslutningen av selskapene Acciona Infraestructures S.A. og Ghella S.p.A som skal drive tunnel for 8,7 milliarder kroner på Follobanen.

Vant BREEAM Awards 2015 for Fornebu Senter

AMB arkitekter AS har all grunn til å feire etter at Fornebu S nå er kåret til vinner av den internasjonale miljøprisen BREEAM Awards i to kategorier; varehandel og publikumspris.

Flere konkurser i februar

Brønnøysundregistrene melder at det i februar ble det registrert 469 konkurser og tvangsavviklinger i Norge, mot 444 i februar 2014. Dette gir en økning på 5,6 prosent, sammenliknet med fjoråret. Også innen VVS, bygg og anlegg er det flere konkurser.

Slik kan Oslo S bli

De neste 20 årene forventes at antall brukere av Oslo S øker med 50 prosent. Nå er det lagt planer for hvordan stasjonen og området rundt kan utvikles ytterligere.

Byggeprosjekter tilbys miljøvennlig byggvarme

Akershus Energi Varme har det siste året hatt suksess med et nytt produkt, byggvarme basert på fornybare energikilder. Nye byggeprosjekter som skal ha fjernvarme tilbys byggvarme i byggeperioden.

Kan tape millioner på generasjonsskifte

Mange kjenner ikke til de nye skattereglene ved generasjonsskifte. Folk kan risikere å tape millioner ved generasjonsskifte i aksjeselskap, mener skatteekspert.

Fikk renoveringsjobben på sykehusbygg

For 47,4 millioner kroner skal Peab – Bjørn Bygg renovere Åsgård bygg 7 ved Universitetssykehuset i Nord-Norge.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00