nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Systematisk ferdigstillelse er løsningen!

Et mer strukturert prosjektforløp, der man helt fra starten og gjennom hele prosessen har fokus på sluttfase og idriftsettelse, kan gi store fordeler.
– Vi i Statsbygg er blant de som har et sterkt fokus på dette i våre prosjekter og er veldig glade for BA2015-veilederen om Systematisk Ferdigstillelse, forteller Anita Topdal prosjektleder i Statsbygg. Hun står i bresjen for Solstrandkonferansen 2016 hvor dette blir hovedtema.

En stasjon for fremtiden

870 meter lang, 35 meter bred og 18 meter høy er de vitale målene for fjellhallen som skal romme den nye Holmestrand stasjon. I november skal stasjonen stå ferdig. Her skal togene kunne suse forbi i 250 km/t.

Fagutdanning i fokus på Arctic Entrepreneur

Arctic Entrepreneur 2016 er i gang på The Qube ved Gardermoen. Dette er anleggsbransjens viktigste møteplass, og 120 utstillere fra ulike bransjer har rigget seg til for å etablere god kundekontakt.

Museum utfordret av kvikkleire og gravhauger

Høye tekniske krav og uvanlig mange utfordringer gjør utbyggingen av Museet Kystens Arv i Rissa ekstra vanskelig. – Heldigvis får vi løst alle utfordringer på en god måte, sier prosjektleder Knut Solberg.

Gravfritt taktskifte i vente

Det blir et taktskifte innen gravefrie metoder. Det er konklusjonen etter en frisk meningsutveksling under Hallingtreffet på Geilo.

17 Cat hjullastere til Hæhre

Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment inngikk avtale på leveranse av hele 17 Caterpillar hjullastere.

VELUX Gruppen donerer takvinduer

Dagslys strømmer inn fra splitter nye takvinduer i det lokale klubbhuset. En drøm som kan bli til virkelighet for en heldig idrettsklubb et sted i Norge, når VELUX Gruppen donerer takvinduer til klubbhus for å markere sitt 75års jubileum
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00