nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Pangstart for Arctic Entrepreneur

Det var en meget godt fornøyd administrerende direktør Trond Johannesen i Maskinentreprenørenes Forbund som rundet av den første dagen av Arctic Entrepreneur i går kveld. Det beste arrangementet i MEF-regi noen gang var deltakernes dom allerede etter første dag.

50 prosent forskjell på tilbudene

Fire entreprenører har gitt tilbud på neste store delprosjekt i Harstadpakken - ny rundkjøring på Sama.

Standard for antikorrupsjon på høring

På tross av nasjonal lovgivning og internasjonale avtaler utformet spesielt for å møte problemet, har vi fremdeles ikke noen kur mot den snikende «sykdommen» korrupsjon. Nå er utkastet til ny standard på internasjonal høring, og du kan ta en titt på det og kommentere.

- Nå må vi skru opp tempoet!

- Vi klarer oss ikke uten vann og avløp. Vi vil ikke kunne fungere dersom dette ikke er på plass, og nå er tiden inne for å satse på alle fronter.

Klimautfordringene krever nytt tankesett

Markedsdirektør Torbjørn Lothe Vik i Brødrene Dahl (BD) mener Paris-avtalen før jul synliggjør viktigheten av deres bransje. – Vi sitter med mange av løsningene for å takle framtidens klimautfordringer, sier han.

2424 deltakere i byggenæringens største kurs

I julen lanserte Bygg21 kurset «Reisen til Byggestjernen» for bygg- og eiendomsnæringen. Til sammen deltok 2424 personer i det som ble bransjen største mikrokurs gjennom tidene.

Hvordan unngå i resirkulere miljøgifter

Avfall er en ressurs som kan utnyttes som råmateriale til nye produkter, noe som gir lavere råvareforbruk og reduserte utslipp av drivhusgasser. Problemet er at betydelige mengder av dagens avfall inneholder kjemikalier som er giftige for mennesker og miljø. Er gjenvinning den beste måten å behandle også dette avfallet på, eller risikerer vi å resirkulere risiko fra miljøgifter i nye produkter?
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00