nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Mangelfull CE-merking av pukk

Tilsynskampanje viser at mange pukkverk er i ferd med å CE-merke produktene sine, men at en stor andel fortsatt ikke har rutiner for CE-merking på plass.

- Vi er skuffet!

Rådgivende ingeniørers forening er skuffet over at BA-bransjens motforestillinger mot frivillig forhandling ikke er tatt hensyn til i Stortingsproposisjon om ny anskaffelseslov

Behold kontonummeret!

Forbrukerne bør få beholde samme kontonummer når de bytter bank. Det mener Huseiernes Landsforbund er det viktigste finansminister Siv Jensen kan gjøre for å øke konkurransen i bankmarkedet.

Blikkenslagerfaget – i ferd med å dø ut?

I 2012 tok Daniel Bjerk over firmaet Blikkenslagern Tak & Fasader AS. Nå har firmaet, som har sin base i Hølen, vokst til 11 ansatte, men Daniel er alene om å være norsk.

140 års historie som malere

Malermester Studsrud AS i Ørje har en lengre historie enn de aller fleste firmaer i bransjen. Brødrene Roger og Bjørn Studsrud, som i dag driver firmaet, er femte generasjon malere. Det har nå gått 140 år siden tippoldefaren startet familiens malerhistorie.

VisionS - ny SUVeren konseptbil fra ŠKODA

På den store bilmessen i Genève i mars vil ŠKODA vise frem sin nye konseptbil, en ŠKODA VisionS, som viser ŠKODAs nye designspråk i SUV-segmentet.

Norconsult ønsker å styrke PhD-kompetansen

Norconsult har tatt et initiativ og samlet konkurrentene til et felles faglig bransjeløft knyttet til doktorgrad (PhD)-kompetanse innen ulike fagområder.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00