nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Gründerkvinner satser internasjonalt

Kraftig økning av kvinnelige søkere og stor bredde fra robot- og helseteknologi til sveisekompetanse. - En god og viktig utvikling. Disse kvinnene er med på å drive Norge inn i den nye, norske særstillingen, sier Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge.

God start på boligbyggingen i 2016

- Vi har hatt en god start på boligbyggingsåret, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

Eiendomsfag i skuddet

Taksering, byggeledelse og eiendomsforvaltning er populære studieretninger i år, viser en oversikt. Etterspørselen etter slike spesialister vil trolig bare øke, mener Norges Eiendomsakademi (NEAK).

Byggmakker kåret årets leverandører

I forbindelse med Byggmakker forum 2016 ble prisen for årets leverandører utdelt. I år gikk prisen til ESSVE og Asak Miljøstein.

Landskapsarkitektur til begeistring

Hvordan skal man forme utemiljøet til kirken som hyller selveste nordlyset? Landskapsarkitekten fra Rambøll løste oppgaven med stil. Nå er det ikke bare et uteområde, men en møteplass for både lokalbefolkning og turister.

Nye veier velger EVRY

Nye Veier AS og EVRY har inngått avtale om rådgivning, drift og forvaltning av Nye Veiers IT-portefølje, herunder telefoni, driftsplattform, hardware og nettverk.

Aker Brygge vant Cityprisen 2016

Norwegian Property står bak investeringene som nå er gjort på Aker Brygge. I tillegg til uteområdene som LINK Landskap har hatt hånd om, omfatter opprustingen både kontorbyggene og kjøpesentrene. Resultatet er blitt så bra at prosjektet ble kåret til vinner av Cityprisen 2016.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00