nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Mangler fagkompetanse

NHOs Kompetansebarometer for 2016 viser at medlemsbedriftene i byggenæringen fortsatt har et stort behov for faglært arbeidskraft. Både fagarbeidere og fagskole- og ingeniørutdannede er attraktivt for bedriftene.

Dømt for villedende markedsføring

SPU Isolering, som eies av Kingspan Insulation AB og som er leverandør av isolasjonsprodukter av PIR (polyisocyanurat), har nettopp fått en dom for villedende markedsføring.

Seks bud på storkontrakt

Ved tilbudsåpningen i Arendal tirsdag 16. februar 2016 var det kommet inn seks tilbud på den største og mest kompliserte delstrekningen på utbyggingsprosjektet E134 Damåsen-Saggrenda. Lavest er Implenia med 979.322.574 kroner, de fem øvrige er litt over 1 milliarder kroner.

- Har aldri sett for meg noe slikt

Slik beskriver ordføreren i Vaksdal mulighetsstudiet som Asplan Viak har laget for hordalandskommunene Voss og Vaksdal.

Jackon kåret til «Årets leverandør» i Danmark

I konkurranse med mer enn 500 leverandører kan isolasjonsprodusenten Jackon titulere seg som «Årets leverandør» i Danmark. Prisen deles ut av Danske Byggecentre og går til den leverandøren som bidrar mest til å gjøre det enkelt for byggkjedene å selge deres produkter.

One Key er nøkkelen

Milwaukee® introduserer ONE-KEY™, den første digitale platform for profesjonelt elverktøy. Med markedsledende verktøyelektronikk kombinert med en app og et web-grensenitt vil ONE-KEY™ gi profesjonelle brukere et nytt nivå av kontroll og informasjons-tilgjengelighet.

– I teten blant Norges grønneste bygg

Forsvarsbygg har bygget et av Norges mest energieffektive bygg. Tirsdag åpner Forsvarets logistikkorganisasjons nye kontorbygg, Visund, på Haakonsvern.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00