nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Veidekke krever prekvalifisering

Som et ledd i kampen mot useriøse aktører i bygg- og anleggsmarkedet har Veidekke Entreprenør besluttet at alle underentreprenører som kontraheres etter 1. mars skal være prekvalifisert etter egne strenge kriterier.

Murstein gir unike muligheter

Fremtidens mursteinsfasader byr på nye farger og uttrykk. Mursteinsfasaden er på vei opp. Nye former, nye mønstre, store høyder og masse variasjon.

E6-planer gjennom Hamar er vedtatt

I februar 2016 har reguleringsplan for en fremtidig utbygging av E6 fra Kåterud i Stange til Arnkvern på kommunegrensen mellom Hamar og Ringsaker blitt vedtatt i Stange og Hamar.

La ned grunnstein for ny kampflybase

H.K.H. Kronprins Haakon la i dag ned grunnsteinen for den nye kampflybasen på Ørland, og markerte dermed en viktig milepæl i byggingen av hjemmet til de nye F-35-flyene. Grunnsteinsnedleggelsen er en viktig milepæl i arbeidet Forsvarsbygg gjør med byggingen av hovedbasen for nye kampfly på Ørland.

Fant opp nytt kjemisk brannspjeld

Det norsk-eide Polyseam har som første selskap i Europa utviklet, testet og sertifisert ett ikke-mekanisk brannspjeld. Det såkalte kjemiske brannspjeldet er det første på markedet som ikke har bevegelige mekaniske deler, men som er basert på en helt ny patentert teknologi med hurtigekspanderende grafitt som lukker brannspjeldet når det utsettes for varme.

Mobilitet og klimahensyn vektlegges i NTP

Statens vegvesen vil de neste åra bruke ressurser på å fullføre en rekke store utbyggingsprosjekter i Region øst. Samtidig satses det på nye sykkelekspressveger, og på å fjerne vedlikeholdsetterslepet på riksvegene. Det går fram av plangrunnlaget til Nasjonal transportplan (NTP) for perioden 2018-2029 som ble lagt fram mandag

Nye arbeidsbukser til fremtidens håndverkere

De helt nye Mascot Adra og Mascot Madrid er til håndverkeren som krever alt av sine arbeidsbukser.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00