nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

- Det skal bli bedre og billigere

ByggeDagene: Det skal bli bedre og billigere i norsk byggebransje. Nå vil en samlet bransje ta regi for å redusere kostnadene med 20 prosent de neste fem årene. Det skal komme forbrukere, eiere og ansatte til gode.

Gjør jobben bare èn gang

ByggeDagene: Det er på tide byggenæringen tilpasser seg den nye teknologiske tiden vi lever i. Bygg- og eiendomsnæringen må henge seg på den nye digitale standardiseringen og gjøre jobben skikkelig med èn gang.

- Fagarbeiderne må løftes fram

ByggeDagene: Slagordet fra 1946, «Bygge landet» gjelder også i dag. Nå handler det om å bygge et land i kraftig utvikling for å ta nye steg for nye generasjoner.

- Kunnskap og kompetanse er nøkkelen

ByggeDagene: – Drømmer skapes og det er vi som realiserer dem. I møte med megatrendene skulle jeg gjerne igjen vært 18 år. Men vi må ville noe. Vi må satse på kunnskap og kompetanse.

Borettslag satser på solceller

Langgata 47 er det første borettslaget i Oslo som har satset på solceller. Beboerne har satset totalt 350.000 kroner på anlegget men 40 prosent av kostnadene dekkes gjennom Oslo kommunes klima- og energifond.

Kåre Malo til topps i Saint-Gobain

Tidligere markedssjef i Brødrene Dahl, Kåre Malo (63), er første ikke-franskmann i Saint-Gobains konsernledelse.

Prosjektleder

Tre og Betong AS er i stadig utvikling og søker ny prosjektleder til vårt kontor i Mo i Rana. Tre og Betong AS er et entreprenørfirma innenfor bygg og anlegg, og jobber i hovedsak med total- og hovedentrepriser.  Vi har i dag ca 50 ansatte med høy kompetanse. Vårt primære markedsområde er Rana og Hemnes. Omsetningen var ca 120 mill. kr i 2015.  Selskapet har solid økonomi og vokser nå med store spennende oppdrag.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00