nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Skanska signerer kontrakt på Deichman

Skanska har fått i oppdrag av Oslo kommune ved Kultur- og idrettsbygg Oslo KF å utføre råbyggsentreprisen for nye Deichmanske hovedbibliotek i Bjørvika i Oslo. Kontraktssummen er på ca. 244 millioner kroner eks. mva.

BYGGVERK OG KUNSTWERK

På Brød & Miljø 6. april kommer arkitekten Klaus Schuwerk, fra Kleihues + Schuwerk, for å presentere planene for det nye Nasjonalmuseet. Nordens største kunstmuseum realiseres etter ambisiøse klimakrav og er et forbildeprosjekt i FutureBuilt.

Enova forenkler støtten til varmesentraler

Programendringene skal gjøre det enda enklere for byggeiere og industriselskaper å søke støtte til fornybare energikilder.

Veidekke bygger for Hydro på Karmøy

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av Hydro å bygge ny elektrolysehall, nytt likerettebygg, nytt anode servicebygg og diverse andre arbeider for Hydros nye fabrikk på Karmøy.

Wahl Eiendom kjøper siste bygg i Barcode

Oslo S Utvikling selger endebygget i Barcode, Dronning Eufemias gate 42, til Wahl Eiendom. Bygget er ferdig, men ennå ikke utleid.

Blåkläder ut i verdensrommet

Blåkläder har nylig inngått et samarbeid med amerikanske XCOR Aerospace. Det private amerikanske selskapet som til daglig tilbyr romreiser og utvikler rakettmotorer, har planer om å ta Blåkläders plagg ut i verdensrommet.

42 yrkesfag utrydningstruet

Manglende rekruttering gjør at så mye som 42 yrkesfag nå er «rødlistet»
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00