nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Verdensrekord i gjenvinning

Det ble satt ny gjenvinningsrekord i 2015. Ferske tall viser at hele 97,5 prosent av det elektriske avfallet i Norge blir gjenvunnet.

Icopal med nye SINTEF-godkjenninger

Icopals membraner for vei og anlegg har nye tekniske godkjenninger fra SINTEF Byggforsk. Dette er viktig nå som selskapet skal vinne større andeler innen leveranse av produkter til anleggsmarkedet. Icopal er en betydelig leverandør til dette markedet i resten av Europa.

Oppsving i byggevarehandelen

Særlig sterkt går proffsegmentet, som stadig kaprer andeler av det totale salget. Til tross for god veksttakt viser tallene at det til dels er store geografiske variasjoner. Rogaland kommer dårligst ut.

Stillasvett på nett

Første januar i år kom det nye regler for stillas. Reglene innebærer at alle som skal bygge stillas over 2 meter må ha dokumentert opplæring. Instant Norge AS har jobbet i over et halvt år med å utvikle stillaskurs tilpasset de nye reglene.

Lyser ut kontrakter for 110 millioner

Kystverket har lyst ut, og skal lyse ut kontrakter for vedlikeholdsarbeid til en samlet verdi av 110 millioner kroner. Arbeidet skal utføres i løpet av 2016.

Satser på kunnskap om universell utforming

Barne- og likestillingsminister Solveig Horne (FrP) bevilger nærmere 12,5 millioner kroner til tilskudd som går til kunnskapsutvikling, kompetanseheving og informasjon om universell utforming.

Svensk heder til Peab

I en ny kåring, der over 10 000 svensker har sagt sin mening, er Peab kåret til beste selskap i den svenske byggebransjen.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00