nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Klart for Næringsrapport Skatt

Skatteetaten har lansert en ny, bedre og enklere løsning for de som driver egen bedrift og gjør rapporteringen selv. Næringsrapport skatt er åpen for små aksjeselskaper og enkeltpersonforetak fra 31. mars, med leveringsfrist 31. mai.

Rambøll til Det Hvite Hus

I forbindelse med FNs vanndag, som markeres hvert år 22. mars, inviterte den amerikanske administrasjonen til et toppmøte om vann i Det Hvite Hus. Rambøll var invitert med, som del av en dansk delegasjon.

Disse to startet et norsk industrieventyr

Jacob Solgaard og Konrad Akselsen startet for 60 år siden opp Jackon AS med tanke på å produsere innmat til redningsvester samt isolerende rørskåler til vannrør. Nå er det andre produkter som sørger for inntektene til Fredrikstad-konsernet med 2,3 milliarder i omsetning og 700 ansatte i en rekke europeiske land.

70-åring med fokus på sikkerhet

Lilleseth har produsert og levert kjettinger på det Norske markedet i 70 år, og har de siste årene utvidet produktsortimentet med løfteutstyr, lastsikringsutstyr og årskontroller.

Lær mer om fuktskader

Et nytt fuktseminar står for døren, og fremdeles er det mulig å melde seg på. Ett av spørsmålene som tas opp på Nasjonalt Fuktseminar, er om vi faktisk må godta at det finnes fuktskader i bygninger.

Helhetsløsninger for smarte bygg

Nordbygg 2016: Digitalisering, holdbarhet og energieffektivisering. På Svensk Automations scene på Nordbygg 2016 kommer det til å handle om løsninger for smarte bygg.

Innovativt fra FLIR

FLIR lanserer verdens første strømtang med integrert termokamera
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00