nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Mener entreprenørene flagger ut

Torsdag 7. april arrangerte Prosjekt Norge et debattseminar om Mega-kontrakter. Her langet administrerende direktør i Statsbygg, Harald V. Nikolaisen, en skikkelig rett høyre mot entreprenørene. – Det er ikke størrelsen som avgjør om utenlandske selskaper konkurrerer i Norge.

Stabilt boligsalg og høy produksjon

Veidekke solgte totalt 451 boliger i første kvartal 2016. Dette er på nivå med fjerde kvartal i 2015. Antallet boliger i produksjon er 2398. Totalt har Veidekke solgt boliger for 1,7 milliarder kroner i første kvartal 2016.

Vi er på plass i Milano

VVS aktuelt, Byggfakta og Bad og Bolig tar turen til Milano for å få et innblikk i de siste moter og trender som presenteres på den store messen Salone del Mobile 12.-17.april.

Etablerer nytt elektroselskap

Moelven etablerer nytt elektroselskap med fokus på service, rammeavtaler og mindre prosjekt.

Hjelper byggebransjen å bli skadefrie

Løsningsorienterte studenter undersøker nytteverdien av «sikker jobb analyse» på tre byggeplasser til Aasen Bygg. Et av målene er å hjelpe Aasen Bygg å bli bedre i sitt HMS-arbeid.

Flere velger trådløst

Stadig flere bedrifter tar steget fra tradisjonell elektronisk adgangskontroll til trådløse systemer for styring av låser og sikkerhet, viser en ny, internasjonal undersøkelse.

Hvordan blir fremtidens transportløsninger?

- Regjeringens mål er at Norges transportsystem skal være sikkert, fremme verdiskaping og bidra til omstilling til lavutslippssamfunnet.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00