nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Ny TEK gir utfordringer

De nye energireglene i TEK som trådte i kraft fra nyttår kan skape utfordringer for enkelte typer bygg. – På de fleste bygg handler det bare om justeringer, men det er likevel en del utfordringer, sa Ferry Smiths, leder for Teknikk & Miljø, Link Arkitekter, på ACC Glassrådgiveres fasadeseminar.

Vil forebygge overflateskader og riper

Glass og Fasadeforeningen opplever stadig oftere at sluttbrukere oppdager overflateskader på glass i sine nye vinduer. Reklamasjoner, spesielt på riper i glassoverflatene har vist en økende tendens.

Stille og trygt med nye designytterdører

Maksimal lyddemping og ekstra innbruddsikre. Nå lanserer Swedoor svalgangsdører med helt nye muligheter som blant annet innebærer mindre støy og mer trygghet for dem som bor bak dørene.

Sammen om helnorske thermohaller

Rubb AS, som har thermohaller som sitt registrerte varemerke, har et solid lag i ryggen når de nå skal selge sine thermohaller til hele verden. Sammen med Protan AS og Glava AS kan det norskeide selskapet tilby et helnorsk produkt.

Ny organisasjon i Litex

Litex har nå fått på plass en fulltallig organisasjon etter at Litex ble kjøpt opp av Protan AS våren

Ny VAC Drive-teknologi treffer spikeren på hodet

AEG Powertools har gleden av å presentere de nye B16N18 og B18N18 børsteløse 18V spikerpistolene. Dette er en revolusjonerende duo med avansert ny teknologi i markedet for batteridrevne spikerpistoler.

Trearkitektur i fokus

Den 4. nasjonale konferansen for trearkitektur går av stabelen 8. Juni. Konferansen har etablert seg som det nasjonale møtestedet for alle som er opptatt av dagens og morgendagens fremragende norske trearkitektur.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00