nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Mener AP gjør boliger dyrere

- Arbeiderpartiet foreslår å øke byggekostnadene betydelig. I dag vil Stortinget mest sannsynlig vedta et forslag som gjør en 60 kvm leilighet kr 100 000,- dyrere, sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

Hvem bør vinne Betongtavlen 2016?

Vet du om et betongprosjekt som fortjener å være med i konkurransen om årets Betongtavle?

Bygger Norges største solcelleanlegg

Unil har besluttet å montere solceller på lageret i Våler. I løpet av 2016 skal anlegget stå ferdig og dekke 25 % av byggets energibehov.

Norconsult med rekordstort driftsresultat

Norconsult leverte omsetningsvekst og solide resultater i fjerde kvartal 2015. Omsetningen i fjerde kvartal utgjorde 1141 millioner kroner, mens driftsresultatet for kvartalet endte på 88 millioner. Driftsmarginen endte på solide 7,7 prosent.

Ingen ny boligskatt

- Dette er en full seier for oss, påpeker generalsekretær Peter Batta i Huseiernes Landsforbund (HL), etter at skatteforliket nå foreligger.

Toughtools overtar Proxlls verktøyportefølje

Proxll har som et ledd i sine strategiske planer besluttet å avslutte sitt engasjement i verktøysegmentet. Proxll har siden 1996 hatt ansvaret for å markedsføre og selge Panasonic verktøy sine produkter på det norske markedet.

NCC Bygger sikkerhetskultur med HMS-uke

Denne uken retter NCC fokuset på sikkerheten til sine ansatte. En felles HMS-uke for alle 18 000 ansatte i NCC-konsernet gjennomføres.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00