nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Markedssjef Servicesentre (BD Butikk)

Brødrene Dahl AS har som målsetting å være den ledende tekniske handelsbedriften i Norge. Vi arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT, Industri, Verktøy, Marine, Oil & Gas, Vannkraft og Samferdsel. Konsernet har 1.500 medarbeidere og en omsetning på over 7 milliarder kroner. Selskapet driver virksomhet på 73 steder i Norge, har flere datterselskaper,eksportvirksomhet og er en del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain.

Priscontroller / Analytiker (Masterdata)

Erfaring kommer med tiden. I 42 år har Comfort-rørleggerne levert tjenester til det norske folk. I dag består Comfort-Kjeden av 100 selvstendige rørleggerbedrifter som dekker hele spekteret fra rent butikksalg og serviceoppdrag for forbrukere, til store komplette prosjektleveranser i proffmarkedet. Omsetning 1,8 mrd. Med lokal forankring i alle landets fylker og med over 1000 rørleggere har vi kunnskap om forholdene der du bor. Vi er RØRLEGGEREN – med hjerte for faget.

Produktsjef - Fibo AS

Fibo AS eies av Fibo-Group AS hvor FSN Capital Partners AS er hovedeier. Fibo er Norges ledende produsent av veggplater / flisplater for våtrom, med alle ledende byggevarekjeder i Norden som våre kunder. Vi har en veldig god salgs- og resultatutvikling og eksporterer til alle nordiske land, samt flere europeiske land. Fibo har 117 ansatte og omsetter årlig for om lag 560 millioner. Vi har et godt miljø, et høyt aktivitetsnivå og store ambisjoner - ikke minst internasjonalt. All produksjon foregår i fabrikken i Lyngdal hvor det nå investeres 140 mill i nytt bygg og moderne maskinpark.

Vi søker etter en salgsorientert kalkulatør

SL Stenlegging AS ble etablert i 1993 og har siden den gang vært en totalleverandør av utomhusanlegg til private, proff og offentlige anlegg på det sentrale Østlandet. I tillegg utfører vi maskinlegging av belegningsstein. Vi har kontorer i moderne lokaler på Kambo i Moss. Vi er i dag 25 ansatte og er en del av SL Gruppen AS sammen med selskapene SealTech AS og SL3 Bygg AS. Bee2Bee AS tilbyr skreddersydde rekruttering og bemanningsløsninger. Vi rekrutterer både til faste ansettelser og midlertidige stillinger, innen forskjellige fagområder og bransjer. Vårt hovedfokus er at både medarbeider og arbeidsgiver skal oppleve en rikere arbeidsdag. Vi jobber hardt for å nå vårt mål; "Mennesker i full blomst".

Driftsingeniør teknisk drift

Ved Moss kommunale Eiendomsselskap KF er det ledig 100% prosjekt stilling som driftsingeniør teknisk drift.

Salgskonsulent Vestlandet

Foss Bad produseres på Birkeland, tre mil nordøst for Kristiansand. Bedriften ble etablert i 1968. Våre baderomsmøbler distribueres gjennom VVS-bransjen, VVS-butikker og rørleggere. Foss Bad har en betydelig markedsandel og vekstambisjoner i denne sektoren. Bedriften består av 30 ansatte, og omsetter årlig for ca. 100 millioner kr.

Pipelife søker Tilbudsansvarlig

Pipelife Norge AS er en del av Pipelife-gruppen, en av Europas ledende produsenter av rørsystemer i plast. Våre rørsystemer benyttes til vann og avløp, gass, innendørs avløp, kabelbeskyttelse og elektriske installasjoner. Totalt er Pipelife-gruppen representert i 26 land, med 2 700 ansatte og en årsomsetning 880 millioner Euro. Pipelife Norge AS har fabrikker på Stathelle og i Surnadal, samt salgskontorer i Oslo, Bergen og Trondheim. Selskapet har 180 ansatte, med hovedkontor i Surnadal og en årsomsetning på over 1 mrd. norske kroner.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00