nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Mulig å redde et ledningsnett i forfall

- Det er mulig å bli god på fornyelse av VA-ledningsnett, men da må kommunene vite hvilke ledninger man har, og skaffe seg oversikt over tilstanden. Det slo sivilingeniør Anette Kveldsvik Desjardins fra Asplan Viak fast under årets SSTT-konferanse i Oslo.

Rambøll designer vindkraftverk i Kina

100 vindmøller, 400 MW og 4 millioner Euro. Rambøll skal designe en av Kinas, største og første, vindparker til sjøs. Prosjektet skal utføres på halve tiden i forhold til tilsvarende europeiske parker, og i et jordskjelvutsatt område.

Prisdryss for Nye Våler kirke

Nye Våler kirke i Solør i Hedmark, som ble kåret til Årets bygg 2015, vant nok en prestisjetung pris under Archmarathon Awards 2016 i Milano i mai.

Leverer flere større stålkonstruksjoner

Ruukki har flere større prosjekt på gang i Norge. Disse leveransene består alle av prosjektering, produksjon og installasjon av stålrammer for signalbygg eller store infrastrukturprosjekter. Ruukkis kompetanse er spesielt ettertraktet i flyplassprosjekter.

Dansk-norsk forbrødring

Smed og stålentreprenøren Johs. Alsaker eftf. AS fra Bergen har nettopp inngått et langsiktig samarbeid med det danske selskapet Kærsgaard AS fra Viborg i Midtjylland.

Maxbo Proff blir Backes partner

Maxbo Proff tildeles kontrakten som eneleverandør av byggevarer til Backe. Avtalen gjelder for en 3 års periode, med opsjon på ytterligere 2 år, og har en årlig verdi på om lag 100 millioner kroner.

Gir bort 1.000 energikollektorer

ABK og Uponor har inngått en samarbeidsavtale hvor Uponors fabrikk i Sverige eksklusivt produserer energikollektorer for ABK til det norske markedet.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00