nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Fra olje til vann i Stavanger

Fagdirektør for VA i Bergen kommune, Magnar Sekse, benyttet sitt foredrag under Infrastrukturdagene i Stavanger til å framsnakke vannbransjen som en viktig del av norsk infrastruktur. I denne bransjen er det en rekke spennende oppdrag som venter på dyktige ingeniører.

Lover nye veier mye raskere

Administrerende direktør Ingrid Dahl Hovland i Nye Veier AS har en unik oppgave. Hun skal de neste 20 årene lede arbeidet med å bygge 534 kilometer med ny motorvei for 130 milliarder kroner

Sørlandets smarteste strømbrukere

Arendal kommune og Asko Agder gikk til topps i konkurransen Sørlandets Energipris. Begge har spart store beløp på smart strømbruk.

Moderne infrastruktur er digital

-Digitalisering av samfunnet blir en av de viktigste endringer også innen samferdselssektoren. Elektronisk infrastruktur er like viktig å diskutere som infrastruktur for vei og jernbane, sa samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen under Infrastrukturdagene i Stavanger i dag.

Tana bru ut på anbud

Oppdraget med å bygge nye Tana bru er lyst ut i dag, med 25. august som frist for å levere tilbud.

RIF en sterk og synlig samfunnsaktør

Tom Baade-Mathiesen fra Norconsult er nyvalgt styreleder i Rådgivende ingeniørers forening (RIF). Han vil ytterligere styrke RIFs offentlige rolle og mener at en av RIFS største fordel er uavhengigheten samtidig som han ønsker et sterkere samarbeid med blant annet NHO.

På veien med bransjens største roadshow

Den 25. mai braker det løs på Hamar når Optimera starter turnéen for sitt roadshow. I år nøyer vi oss ikke med et vogntog, denne gangen er det to semitrailere som skal ut på veien i perioden 25. mai - 24.juni. Vi har i tillegg med oss 15 leverandører, så du vil merke at vi er byen, sier Fredrik Rydgren markedssjef proff i Optimera.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00