nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

VA-flørt gav fullklaff

Begrepet vennskapskommuner er kjent, men at kommunale VA-avdelinger «dater» hverandre og får fullt treff på første forsøk hører med til sjeldenhetene. Det var nettopp det som skjedde under IFAT i München i går.

Det blir enklere å bygge i Oslo

Oslo kommune har lansert en digital rammesøknad for enebolig. - Dette er et viktig steg på vei mot bedre digitale byggesøknader i Oslo, sier byråd for byutvikling, Hanna Marcussen.

Salgsstart for Bygg Reis Deg

1. juni starter salget av utstillingsareal for Bygg Reis deg 18. -21 oktober 2017.

Bedre isolert grunnmur

GLAVAs enkle og robuste mursystem, Trollveggen, er blitt enda bedre. Nå er systemet på markedet med enda bedre isolasjonsevne.

Verdens smarteste pumpe testet ut i Norge

IFAT: Det var mye norsk i messehallene som handlet om ledningsfornyelse og vannbehandling i München i dag. Et 20-talls norske delegasjoner er på plass for å oppsøke nyhetene innenfor vann- og avløpsbransjen. Her er det mye å se, inkusiv store nyheter.

Lanserer PAROC® Reface™

Paroc, en av Europas ledende produsenter av energieffektive isolasjonsløsninger, lanserer nå PAROC® REFACE™ – et diffusjonsåpent renoveringselement som monteres utenpå bygningens eksisterende vegger. Siden de eksisterende veggene brukes, reduseres både tidsforbruk og kostnader i forbindelse med energirenovering betraktelig.

Bygger Kleppestø Barneskole på Askøy

Åsane Byggmesterforretning, et selskap i AF Gruppen, er valgt av Askøy kommune som entreprenør for bygging av Kleppestø Barneskole.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00