nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Kalkulatør

AF Bygg Østfold har de siste årene gjennomført store og komplekse prosjekter og er i vekst. AF Bygg Østfold satser stort på nye markeder i Follo og i denne forbindelse så ønsker vi å styrke denne satsningen med kalkulatør med tilknytning til Follo. Du vil få en spennende rolle i utviklingen av enheten.

Serviceteknikker kulde

AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå etter flere dyktige serviceteknikere for rask tiltredelse.

Servicetekniker ventilasjon

AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg.Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå etter flere dyktige serviceteknikere for rask tiltredelse.

Prosjektleder for unikt museumsbygg

Kistefos-Museet omfatter industrimuseum, kunsthall og skulpturpark med kunstverk av norske og internasjonale fremstående samtidskunstnere. Museets hovedoppgave er å ivareta og utvikle det som i dag er et teknisk-industrielt kulturminne av nasjonal betydning. Museet ligger på Jevnaker.

Søker BIM tekniker VVS / prosjekteringsingeniør

Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS ble etablert 1. Mai 2004, og består av 6 eiere med 2 hovedaksjonærer. Vårt hovedkontor ligger på Hvalstad i Asker kommune. Eiersiden kan fremvise lang erfaring i bransjen og høy kompetanse med Ingeniør utdannelse og Mesterbrev. Bedriften har sentral godkjenning i tiltaklasse 2 og 3, for alle relevante arbeidsoppgaver tilknyttet vårt fag. Vårt geografiske nedslagsfelt er primært Oslo, Akershus og deler av Buskerud. Vi er medlem av Rørentreprenørene Norge.

Prosjektleder Innkjøp

Norsk Rørallianse AS (NRA) ble etablert i 2002 som et forpliktende samarbeid mellom noen av de beste, store frittstående regionale norske rørentreprenørene. NRA skal bidra til at deltakerne i alliansen styrker sine posisjoner som de mest konkurransedyktige regionale aktørene samtidig som de samlet utvikles til å bli en sterk utfordrer på landsdekkende nivå. Videre skal NRA bidra til at deltakerne er best mulig rustet til å møte morgendagens utfordringer i form av endrede rammebetingelser og ny konkurransesituasjon. NRA har i dag 11 deltakerbedrifter etablerert på mer enn 35 steder rundt om i landet og har ca. 2000 medarbeidere. For nærmere info, se www.nra.no. Vi søker nå etter en ny sentral medarbeider til en allianse i spennende utvikling.

Prosjektutvikler bygg

Felleskjøpet er den ledende leverandør av driftsmidler, varer og tjenester til norsk landbruk. Gjennom vår butikkjede satser vi aktivt innen hage, friluftsliv og kjæledyr. I tillegg har vi betydelig aktivitet innenfor næringsmidler, samt grøntvirksomhet. Konsernet har en omsetning på 13,4 mrd., 2500 medarbeidere og 45000 eiere.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00