nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Viktig avklaring fra Høyesterett

Den 13. juni 2016 kom Høyesterett med en viktig avklaring knyttet til verdsettelsen av bygningsmasse ved avvikling av tomtefeste.

Bygger studentboliger i Drammen

Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge om oppføring av boliger for 195 studenter på Øvre Sund i Drammen.

Cramo satser sterkt på digitalisering

Maskinutleiefirmaet for bygg- og anleggssektoren, Cramo, har som målsetning å være et forbilde innen sitt felt og å vise vei når det gjelder teknologisk utvikling. Ny teknologi og digitalisering spiller en stadig viktigere rolle i alle typer næringsvirksomhet, og bygg- og anleggsbransjen er ikke noe unntak.

ROCKFON hemmer ilden

Materialer med en høy brannklasse gir brannmenn mer tid til å evakuere, hemmer utviklingen av giftig røyk og sparer byggherren for mange tusen kroner til gjenoppbygging. Derfor kan det lønne seg å gå etter en god brannklasse i renoveringsprosjekter og nybygg.

Ny innkjøpssjef i Peab

Johnny Brenna (48) er ansatt som ny innkjøpssjef for Peabs industrivirksomhet i Norge.

Økende interesse for fasadekonstruksjoner

Verneverdige fabrikkbygg med omfattende behov for rehabilitering, samt den populære interiørtrenden med røffe materialer og "loft"-følelsen, løfter materialet stål opp i lyset.

MAD til VM-finalen i grønn arkitektur

MAD Arkitekter havnet i det internasjonale rampelyset med sin nominasjon til MIPIM-Awards i kategorien «Best innovative green building» for det nye datasenteret på Fet. Et robust prosjekt som skal gi et solid løft for lokalt næringsliv og norsk IKT.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00