nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Skaper nytt liv på Fornebu

Arkitema Architects er blitt prekvalifisert til å utforme en mulighetsstudie for utviklingen av deler av det gamle flyplassområdet på Fornebu.

Stockholm på topp – Oslo fortsatt nr 8

Ericsson-indeks rangerer 41 av verdens storbyer utfra bærekraftig byutvikling og IKT-modenhet. Stockholm leder, etterfulgt av London, Singapore, Paris og København.

Mulig feil på vindu

Block Watne har fått kjennskap til en mulig produksjonsfeil på en av vindusmodellene sine og ber eiere av Block Watne-boliger sjekke disse vinduene. Feilen kan i verste fall føre til at vinduet faller ut.

Kontor gikk trådløst: Kuttet regningen

Da et gammelt fabrikklokale skulle oppgraderes til kreativt kontorlandskap, valgte Thune Eiendom styringssystemet xComfort fremfor tradisjonell el-installasjon. Det sparte dem flere mil med kabler og en kvart million kroner.

Skjerpet forskrift krever mer av stillasinndekning

Alle inndekkede stillaser skal ha brannhemmende inndekning og rømningsveier. Icopals Monarflex Flamesafe stillasdekning møter alle krav, også i værhardt klima.

AF Gruppen bygger 84 leiligheter på Hasle

AF Gruppen har inngått avtale med Haslemann AS for bygging av tredje byggetrinn på boligprosjektet «Krydderhagen» på Hasle. Boligutviklingsselskapet Haslemann AS eies 50/50 av AF Gruppen og Höegh Eiendom AS.

Solsamarbeid mot nye høyder

Solenergiklyngen, hvor Asplan Viak er partner, har oppnådd status som næringsklynge gjennom Arena-programmet til Innovasjon Norge, Siva og Forskningsrådet.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00