nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Flesland i rute

– 17.august 2017 får vestlendingene endelig den flyplassen de fortjener, med kapasitet nok til å bidra til utvikling i regionen, sier lufthavndirektør Aslak Sverdrup

Sweco vant tre av tre mulige rammeavtaler

Sweco har vunnet kontrakter på tre tekniske rammeavtaler utlyst av Statnett, hvor selskapet estimerer den potensielle verdien på kontraktene til å være 150 – 200 MNOK over en to års periode.

Overgang fra skogen til skolegården

For første gang begynner elevene på Steinerskolen i Fredrikstad det nye skoleåret på den nye skolen.

Ferdig spor fra Holm til Nykirke

I forrige uke la sporbyggetoget de siste skinnene og svillene i den nye stasjonshallen i Holmestrand. Nå er det 14,3 km sammenhengende dobbeltspor – pluss to ekstra spor på stasjonen.

Skal bistå eiendomsbesittere og -utviklere

Jøran Kallmyr tiltrer fredag som partner i Advokatfirma Ræder og leder for selskapets avdelingen for offentlig rett og samfunnskontakt. Den tidligere statssekretæren og byråden skal etter karanteneperioden blant annet bistå utviklere og utbyggere.

Få økt kunnskap om byggematerialer

Ønsker du å øke kompetansen din innen klimagassutslipp fra byggematerialer? Nå kan du få dette gjennom kurs ved SINTEF Byggforsk i Oslo og Trondheim.

Digitalt taktskifte i byggebransjen

Proffsalg lanserte markedsportalen for den profesjonelle byggebransjen i oktober 2015, som et svar på de utfordringer bransjen står overfor av manglende digitalisering og effektivisering. Portalen fremstår i dag som en innovativ administrativ verktøykasse for entreprenører og byggmestere.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00