nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Kjøper byggevarer for 1 milliard

Nord-norske Entreprenørers Service-Organisasjon SA(NESO) og Byggmakker har inngått en ny og forbedret avtale om kjøp av byggevarer. - Avtalen har en verdi på nærmere 1 milliard kroner over 3 år, og er nå utvidet til å gjelde de fire nordligste fylkene, sier innkjøpssjef Lars Erik Flygel i NESO.

Flere norske med HMS-kort

HMS-kort statistikken viser at arbeidskraften på norske byggeplasser er både relativ ung og internasjonal. 7 av 10 arbeidstakere er norske. Kvinner er det får av.

Renoverer kjent kontorbygg i Göteborg

Veidekke har fått i oppdrag av eiendomsselskapet Vasakronen å modernisere kontorbygget Lilla Bommen, på folkemunne omtalt som «Läppstiftet» (leppestiften). Kontrakten er en totalentreprise i samspill verdt 110 millioner svenske kroner ekskl. mva.

Store muligheter i gammel bebyggelse

- Eksisterende bebyggelse har ofte et mye bedre utgangspunkt for universell utforming enn det vi klarer å bygge i dag, sier urbanist Erling Dokk Holm

Smarte samfunn skaper nye næringsmuligheter

Smarte løsninger for byer og samfunn byr på store markedsmuligheter for norske bedrifter i omstilling. På den internasjonale konferansen og messen Nordic Edge Expo i Stavanger i oktober møtes offentlig og privat sektor for å ta tak i disse mulighetene.

Peab kjøper Trondheimsveien 113

Peab Eiendomsutvikling har kjøpt Trondheimsveien 113 av Progress Ingeniørfirma AS. Tomten ligger rett ved Carl Berner-krysset i Oslo, og inneholder tre bygninger, hvorav ett er vernet.

Ærverdige Ris har blitt ny og større

Nybygget har fått en luftig takhøyde på fire meter for å stå i stil med den opprinnelige skolebygningen. Administrerende direktør i Undervisningsbygg, Rigmor Hansen, sier dette gir skolen et romslig og lyst preg.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00