nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Rambøll med seks rammeavtaler for Statnett

Rambøll har fått tildelt rammeavtaler for aktivitetsansvarlig innen henholdsvis Bygg, Elektro, Kontrollanlegg, HVDC/FACTS, Modellering/DAK og prosjektledelse stasjon. Avtalene har en estimert årlig verdi på 50 til 100 millioner.

Vurderer kompetansekrav

Historisk bred samling for å vurdere kompetansekrav. 36 deltakere er i dag og morgen samlet for å se på kompetansekravene for ordningen med sentral godkjenning. – Dette er en historisk mulighet for næringen, for å sette rammene for hvordan vi ønsker at ordningen med sentral godkjenning skal vurdere blant annet realkompetanse, sier Jon Sandnes, adm. dir i BNL.

Salgsmelding på nett for bedrifter

Nå kan også bedrifter og organisasjoner levere salgsmelding via Statens vegvesens nettsider.

MAD about Nygaardsplassen

Tomten ved Nygaardsplassen ligger midt i sentrum av Fredrikstad. Som et resultat av de siste årtiers nedrivning av historiske bygg har Nygaardsplassen blitt et hull i byen, og i dag er hele plassen regulert til et innadvendt kjøpesenter.

Petersborgkvartalet er utsolgt

Tiedemannsbyen er et samarbeidsprosjekt (JV) mellom Skanska og Ferd Eiendom. Sammen har de utviklet 3 flotte boligprosjekter på deler av området på Ensjø som tidligere ble benyttet av J. L. Tiedemanns Tobaksfabrik. Fabrikken, som har røtter tilbake til 1730-årene, var i mange år en hjørnestensbedrift i området. I dag er lagerhaller revet og erstattet med parker, leiligheter og rekkehus. Snart rives fabrikkbygget.

Hvor lenge kan jeg bruke vernehjelmen?

Hodeskader er blant de mest alvorlige skadene som forekommer på norske arbeidsplasser. En vernehjelm er en god investering i egen sikkerhet, men varer ikke evig. Hvor lenge kan hjelmen brukes før den bør byttes ut?

Lanserer BIMx

Den ledende utvikleren av BIM-verktøy for arkitekter, Graphisoft, har lansert en vesentlig utvidelse av funksjonaliteten i presentasjons- og kommunikasjons app`en BIMx.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00