nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

46 minutter med vann som venn eller fiende

Frank Aarebrot gjorde stor suksess med sitt NRK-sendte maratonforedrag om Norges historie. I dag (tirsdag) snakket han uavbrutt i 46 minutter om vannets historie. Seansen fant selvsagt sted på jubileumskonferansen til Norsk Vann i Trondheim.

Arbeidsstans for sikkerhet

På onsdag stanset NCC opp arbeidet i alle de nordiske landene i en time, for å sette fokus på sikkerhet på arbeidsplassen. NCC gjennomfører Awareness Day og 18 000 ansatte bruker dagen til å reflektere over både egen og andres sikkerhet i NCC.

Lederskap i fokus hos Asplan Viak

I forrige uke var mer enn 100 ledere i Asplan Viak samlet til utviklingseminar under temaet "Godt lederskap".

Hvem blir Årets Grønne Driftsteam?

Et godt driftsteam har som oppgave å bedre miljøprestasjonene ved drift av bygg. Grønn Byggallianse ønsker å støtte dette viktige arbeidet, og deler nå for femte gang ut prisen Årets Grønne Driftsteam.

Felles syn på terminalkapasitet i Mjøs-distriktet

Elleve aktører - deriblant Moelven Virke AS og Moelven Bioenergi AS - som representerer det aller meste av tømmeromsetningen i Innlandet har avgitt felles uttalelse om behovet for terminalkapasitet i Mjøs-distriktet. I uttalelsen går verdikjeden samlet inn for å erstatte tapt kapasitet på Sørli med ny kapasitet i form av en terminal på Rudshøgda.

Flukes nye lekkasjestrømtenger

Flukes nye lekkasjestrømtenger 368 FC og 369 FC gjør at du kan foreta nøyaktige målinger av lekkasjestrøm uten å slå av utstyr og stoppe produksjonen.

Erichsen & Horgen og Grenland Tekhus vant

Grenland Tekhus, et samarbeid mellom firmaene Erichsen & Horgen, Malnes og Endresen og A.L Høyer Skien, vant rammeavtalen med Sykehuset Telemark HF om teknisk rådgivning for fagene RIV, RIE og RIB.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00