nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Uten vann kan ikke branner slokkes

En rekke norske kommuner har et ledningsnett som ikke oppfyller kravene til slokkevann, dersom brann skulle oppstå i et lokalmiljø. Derfor anbefaler en faggruppe i Norsk Vann nå at det utarbeides en risiko og sårbarhetsanalyse for å kartlegge situasjonen og ta grep for bedre brannsikkerhet.

Byggenæringens bidrag til det grønne skiftet

BNL overleverte i dag sitt politikkdokument Grønt skifte til Ekspertutvalget for grønn konkurransekraft. – Når vår næring legger premissene for menneskers liv, helse og virke, har vi også et spesielt ansvar for å bidra til det grønne skiftet, sier Jon Sandnes i BNL.
Annonse

Samarbeider om tryggere energimerking i Norge

NVE (Norges vassdrags- og energidirektorat) har valgt Nemko som partner for kontrollbistand for energimerke- og økodesignforskriften for elektriske produkter.

Sopra Steria oppnår trippel miljøsertifisering

Konsulentselskapet Sopra Steria har blitt tildelt den internasjonalt anerkjente CarbonNeutral-sertifiseringen for sine kontorlokaler.
Annonse

ARCHICAD 20 – A fresh look at BIM

Med ARCHICAD 20 øker verdien av å benytte BIM. Den nye versjonen inneholder mange nyheter som vi tror de fleste brukere vil finne nyttige.

Blåkläder satser på kvinner

Det er få kvinner i håndverksindustrien, hvilket lenge har vært gjenspeilet i markedets utvalg av arbeidsklær for kvinner. Blåkläder ønsker nå å bidra til en justering av dette bildet gjennom en betydelig ekspansjon av sin damekolleksjon.

Rejlers signerer rammeavtale

Rammeavtalen omfatter rådgivertjenester innen JM Norge sine aktuelle byggeprosjekter i Norge. Avtalen dekker fagområdet RIE (rådgivende ingeniør elektro) for både lavspent og høyspent i tillegg til energirådgivning.
Annonse
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00