nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Selger norske byer i Bologna

CERSAIE 2016: Den spanske keramikkprodusenten Keratile har valgt norske stedsnavn på sine parkett-fliser. Flisene, som er en tro kopi av nordiske treslag, har fått navn som Bergen Skien, Larvic (med c). Dermed er Norge representert under årets Cersaie-messe i Bologna.

Farrisbrua tar form

Vestfolds nye landemerke med Europas dypeste fundamentering, er i ferd med å ta form.
Annonse

Nullutslippsbygg – vi får det til!

Den aller siste ZEB-konferansen arrangeres i Trondheim i januar 2017. Møt opp, og bli oppdatert på det siste innen nullutslippsbygg.

– Står du stille blir du skutt

"I fremtiden er det ikke de store som spiser de små, det er de raske som spiser de trege", sier Hans Geelmuyden.
Annonse

Seks anbefalinger for smarte byer og samfunn

Fortsatt er det et snev av science fiction-preg over smarte byer og samfunn - der trådløs teknologi styrer infrastrukturen, førerløse biler manøvrerer seg fram og tjenester glir sømløst i hverandre. Smarte løsninger forenkler livet for oss innbyggere, men viktigere, det er helt avgjørende for å redusere økologiske fotavtrykk i fremtiden.

Bedre eiendomsdata på ett sted.

For deg som driver med eiendomsforvaltning. Tungrodde reguleringsprosesser og tidkrevende saksbehandlinger er med på å øke eiendomsprosjekters risiko og tidsbruk. Fellestrekket er at de koster mye. Derfor er det lett å forestille seg at omstendelig innhenting av informasjon ofte er en tungvint og nedprioritert affære. Høres det kjent ut? Da vil Location Analytics være interessant for deg

Innovasjon Norge støtter Skanska Husfabrikken

Innovasjon Norge støtter Steinkjer-bedriften Skanska Husfabrikkens utvikling av et nytt veggelement gjennom sitt program «Innovativ bruk av tre». Bruk av fornybart materiale fra skog kan bidra til reduksjon av klimagassutslipp, og målet med programmet er økt verdiskaping ved bruk av tre.
Annonse
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00