nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Mulige brudd på arbeidsmiljøloven

Avinor Oslo lufthavn har gjennom egen internrevisjon avdekket det som kan være brudd på arbeidsmiljøloven og kontraktsbestemmelser hos en leverandør.

Norconsult blir hovedeier av ASES

Norconsult har kjøpt 80 prosent av aksjene i aksjeselskapet Svenskt Klimatneutralt Boende. Det betyr at Norconsult nå eier 100 prosent av selskapet og dermed også det patentsøkte produktet ASES.
Annonse

Åpnet 35 nye Omsorg+ boliger

Fredag 30. september var det offisiell åpning av de 35 nye Omsorg+ boligene på Bøler i Bydel Østensjø. Byråd for næring og eierskap, Geir Lippestad, overrakte bygget til bydelen.

LOS lanserer sol i samarbeid med Otovo

Strømleverandøren LOS og Norges største operatør av solpanelanlegg for privatboliger, Otovo, har inngått et strategisk og eksklusivt samarbeid på privatkundemarkedet.
Annonse

Veidekke bygger ny miljøskole i Horten

Veidekke Entreprenør har i dag skrevet kontrakt med Vestfold fylkeskommune om bygging av ny videregående skole i Horten med plass til 1200 elever. Skolen bygges som plusshus og skal sertifiseres etter miljøstandarden BREEAM NOR Outstanding. Kontrakten er en totalentreprise verdt 450 millioner kroner ekskl. mva.

Moholt 50/50 vant bærekraftpris

Moholt 50/50 og Studentsamskipnaden i Trondheim (SiT) kan smykke seg med tittelen «Årets bærekraftige byggeprosjekt» Prisen ble delt ut på Økobygg-messen på Fornebu denne uken.

Installatøren AS fusjoneres inn i GK Elektro AS

Fra og med 1. oktober blir Installatøren AS i Tromsø en avdeling i GK Elektro AS.
Annonse
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00