nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ
Annonse

Bransjens strengeste sikkerhetsregler

NCC velger å innføre bransjens strengeste sikkerhetsregler. Fra 1. januar 2017 blir hjelm med hakestropp og øyevern obligatorisk på samtlige av NCCs arbeidsplasser over hele landet. I tillegg innfører NCC i Norge nye signalgule hjelmer med refleks for økt synlighet.

Løser isproblemene

VVS-dagene 2016: Aiwells styrte varmematter fjerner is, både på fortauer og flate tak. Det fleksible anlegget er dessuten «snilt» mot strømregningen.
Annonse

Vant byggeskikkprisen i Stavanger

- Et stolt øyeblikk, sier landskapsarkitekt Nathaniel J. Behrends. – Denne prisen er veldig hyggelig å få, men den største gleden er å se at folk bruker området i hverdagen.

Suksess med skjulte hjørnelister

Med den unike Hydroloc-løsningen for skjulte hjørnelister på baderomsplater har BerryAlloc gjort suksess både blant håndverkere og forbrukere.
Annonse

Storslått interesse rundt ny turistattraksjon

Vestlandets hovedstad er kjent for attraksjoner som Bryggen, Fisketorget og Trollhaugen. I juni inviterte Fløibanen til nasjonal arkitektkonkurranse for å lage en såkalt Hot spot, midt inne på folkefjellet Fløyen.

Norsk Ståldag 2016

I Europa er det flere som nå holder på å utvikle demonterbare dekker, både som etasjeskillere i bygg og dekker i bruer, f eks ved å bolte fast dekkene til stålbjelkene.

Vil stoppe boligbyggingen i Distrikts-Norge

Finanstilsynet vil stoppe boligbyggingen i Distrikts-Norge
Annonse
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00