nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Brannimpregnerte spiler på T2

Etter flere år med byggearbeider, ble den nye ankomstterminalen T2 på OSL Gardermoen sentralbygg vest åpnet i september. I terminalens himlinger er det benyttet Fireguard brannimpregnerte spiler i gran, levert av Moelven Wood Prosjekt.

NCC bygger nye Jordal Amfi

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har i dag signert kontrakt med NCC Norge AS, som i sterk konkurranse med flere andre entreprenører vant anbudskonkurransen og blir totalentreprenør for nye Jordal Amfi. Kontrakten har en verdi på drøye 400 millioner kroner. Nye Jordal Amfi blir fossilfri byggeplass.
Annonse

Betonmast skal utvikle norges største hotell

Byggets eierselskap Strawberry Brothers AS og leietaker Nordic Choice Hotels har valgt Betonmast som samarbeidspartner for utvikling og bygging av Clarion Hotel Royal Christiania.

Årets lærling i Veidekke

Helene Mjånes Berge fra Bergen ble i dag kåret til årets lærling i Veidekke på en samling på Olavsgaard ved Lillestrøm. Helene (19) er lærling i betongfag i Veidekke Entreprenør i Bergen. Veidekke er en av Norges største lærlingebedrifter med over 170 lærlinger fra Finnmark i Nord til Agder i Sør.
Annonse

AF Gruppen bygger 64 leiligheter i Göteborg

Amhult 2 har inngått en avtale med AF Bygg Göteborg AB om bygging av kvartalet Signalflyget 208:2 ved Torslanda utenfor Gøteborg.

​Seier til Ståle Brå og Bravida under yrkes-NM

Ståle Brå fra Bravida Trondheim Elektro Service vant forrige uke gullmedaljen i faget telekommunikasjon under yrkes-NM i Bergen. Dette er andre gang på fire år en lærling fra Bravida tar hjem gullmedaljen i faget.

Skanska rigger seg for vekst i Oslo

Skanska har omorganisert sin byggvirksomhet i Oslo og etablert to fokuserte og spesialiserte regioner for å betjene dette viktige og voksende markedet.
Annonse
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00