nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Ulovlig eiendomsskatt i Oslo?

– Vi mener eiendomsskatten i Oslo er ulovlig. Derfor vil vi prøve saken for retten, sier administrerende direktør Peter Batta. Huseiernes Landsforbund har varslet Oslo kommune om at det vurderer å ta ut gruppesøksmål om eiendomsskatten og har engasjert skatteadvokat Bettina Banoun til å føre saken.

Nyhetsbrev med nye prosjekter

Byggfakta Live databasen som daglig oppdaterer nye bygg- og anleggsprosjekter i hele Norge presenterer nå nye byggeprosjekter også i nyhetsbrevet til fagmagasinet Byggfakta.
Annonse

Skal bli best på helsebygg i Skandinavia

I løpet av kort tid har tre store helsebyggprosjekter; nye Tønsberg sykehus og rammeavtaler med Vestre Viken HF og Sykehusbygg, blitt tildelt Multiconsult ASA og Link Arkitektur AS.

Vanntett samarbeid gir resultater

Uponor deltok under årets utgave av VVS Dagene som gjest hos Waterguard. Her var også Danfoss representert. Fokus var på gode lekkasjesikringsløsninger skapt gjennom godt samarbeid.
Annonse

Et gjennombrudd for bruk av massivtre

Ullerud Helsebygg i Drøbak representerer et gjennombrudd for bruken av massivtre i store helsebygg i Norge.

Ny standard for planlegging av sikringstiltak

NS 5834 er den første norske standarden som gir rammer for planlegging av sikringstiltak i bygg, anlegg og eiendom. Med dette får utbyggere, brukere, myndigheter, arkitekter og andre rådgivere et felles verktøy for å beskrive sikringstiltak.

Investerer 150 millioner

For å stå enda bedre rustet i fremtiden har Nordic Crane Kynningsrud bestilt 25 nye mobilkraner og kranbiler til sine avdelinger i Norge og Sverige.
Annonse
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00