nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ
Annonse

- Nå må ord bli handling

Ett år etter at Klima- og miljødepartementet fikk overlevert en offentlig utredning om overvann som problem og ressurs (NoU 2015:16) etterlyses nå Stortingsmeldingen om samme tema.

Nye rådgivere på Fagdagen

Glass og Fasadeforeningens «Fagdagen 2016 – Trondheim» er avsluttet. – Foreningen takker alle utstillere, foredragsholdere og deltakere for et vellykket arrangement. Selvsagt var det også hyggelig å kunne presentere nye navn i vårt faglige elite, sier Bjørn Glenn Hansen.
Annonse

Stort potensial for grønn konkurransekraft

- I det grønne skiftet må staten være en aktør. Det er ikke nok at den etablerer spillearenaen, skriver regjeringens ekspertutvalg for grønn konkurransekraft i sin rapport.

Nytt, grønt næringsbygg i Vika

Storebrand, som eier Ruseløkkveien 26, bedre kjent som “House of Oslo”, har nå fått tillatelse av byrådet til å rive og bygge nytt. Her skal det utvikles et nytt kontor- og forretningsbygg med høy miljøstandard og grønne tak.
Annonse

Blålys og sirener 10. november

På ettermiddagen og kvelden 10. november blir det en storstilt beredskapsøvelse i den nye stasjonshallen i Holmestrand. Det betyr både sirener, blålys og mye folk i gatene og stasjonsområdet.

Kan overvannet overvinnes?

Protan AS har tatt initiativ til å samle eksperter, myndigheter og byggenæringen til debatt på Ingeniørenes Hus i Oslo førstkommende mandag. Temaet er næringens vilje og evne til å overvinne overvannet.

Vant Nordic Built Cities Challenge Awards

Med en ambisiøs plan om å håndtere store skybrudd og samtidig utvikle lokalsamfunn utkonkurrerte norske Saunders Architects og resten av teamet bak prosjektet The Soul of Nørrebro noen av de beste urbane innovatørene i Norden.
Annonse
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00