nyheter.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ
Annonse

Jordvarmeprosjekt ved nytt LHL-sykehus

LHLs nye sykehus, som er under bygging på Jessheim, skal varmes opp med jordvarme. Byggherrene Gardermoen Campus Utvikling valgte et samarbeid med fjernvarme-veteranene Oslofjord Varme for området som når det står ferdig vil bestå av rundt 120.000 kvadratmeter bygningsmasse.

Samferdselsministeren i debatt på RIFs høstmøte

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen kommer til RIFs høstmøte den 15 november for å delta i debatt og presentere Regjeringens visjoner for samferdselssektoren et år før Stortingsvalget.
Annonse

Straume sentrum vant BOBY-prisen 2016

BOBY-prisen 2016 er tildelt Straume sentrum, vest for Bergen, for arbeidet med å transformere området fra lukket kjøpesenter til by. Norconsult har utviklet områdeplanen i prosjektet.

Rambøll Vann Norges største driftsassistanse

Med en ny storkontrakt for Hedmark fylke, tar Rambøll Vann posisjonen som Norges største driftsassistanse for vann og avløp.
Annonse

Miljøpris til Moholt 50/50

Veidekkes skandinaviske miljøpris for 2016 ble i dag tildelt prosjektet Moholt 50I50 i Trondheim. - Dette er et banebrytende prosjekt både miljømessig og bygningsmessig. Resultatet er over 600 flotte studentboliger og en barnehage med svært lavt energi-forbruk og halvering av klimagassutslippene. I tillegg har det vært en meget kort og effektiv byggeprosess, sa konsernsjef Arne Giske da han delte ut prisen.

NCC vinner milliardkontrakt

NCC har i dag signert kontrakt om bygging av to veitunneler på Færøyene. Kontrakten består av to delprosjekter, og er betinget av at finansiering godkjennes av Landsstyret på Færøyene. Verdien på den først tunnelen er ca 1,5 milliarder SEK.

ABB leverer styring til Hydros vannkraftverk

ABB er tildelt en kontrakt fra Hydro for full oppgradering av driftssentralen som styrer vannkraftproduksjonen ved 22 norske kraftverk.
Annonse
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
nyheter.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00