Byggfakta Åpne på nettet
Annonse

Krevende North Sea Link-prosjekt

Mellom høye fjell, små bygdesamfunn og vakre fjordarmer er det mye som skjuler seg i tunneler i Indre Ryfylke. I enden av en 2.3 kilometer lang tunnel som forbinder Suldalsvannet med Hylsfjorden har et arbeidslag fra Båsum Boring AS fått være med på en liten, men viktig del av det som blir verdens lengste mellomlandsforbindelse for strøm.

NCC bygger miljøbygg til 205 millioner

Mandag ettermiddag signerte bygg- og eiendomsutvikleren NCC kontrakt med KLP Eiendom Trondheim om bygging av Lyngården på Moholt. Etter 17 år i planleggingsskuffen hos KLP Eiendom og seks måneder samspill med totalentreprenør, underleverandører, arkitekter og tekniske fag blir et av Trøndelags mest attraktive og bærekraftige kontorbygg endelig en realitet.
Annonse

Peab bygger nye Hadsel VGS og fagskole

Peab Nilsen & Haukland skal bygge nye Hadsel videregående skole og fagskole på Stokmarknes i Vesterålen. Kontrakten har en verdi på ca. 119 millioner kroner, og byggherre er Nordland fylkeskommune.

Feiring Bruk fikk storkontrakt

Feiring Bruk fikk storkontrakt med totalentreprenøren Acciona Ghella for arbeid med Follobanens tunnel - blir hovedleverandør av steinmaterialer til Nordens lengste jernbanetunnel.
Annonse

Leverer smarte norsk vinduer

Nordvestvindet AS, CG Glass Vennesla AS og Smart Glass AS har startet et lite nasjonalt industrieventyr. De tre innovative norske bedriftene låner tysk teknologi for å kunne levere norskproduserte trevinduer med 3-lags isolerglass og dynamisk, trinnløs solskjerming uten bevegelige deler.

NY Hilti PD-CS avstandsmåler

Målinger er viktige data. Når de er riktige, fungerer alt. Uklare målinger kan imidlertid føre til feilfortolkning og bortkastet tid. Hilti PD-CS gir en enkel løsning ved å gjøre det enkelt å ta opp nøyaktige lasermålinger, tegne dem direkte på et bilde og lagre dem for å dele senere. Alt dette kan du gjøre fra en håndholdt enhet.

Norconsult nominert til internasjonal BIM-pris

Med bruk av spillteknologi på prosjektet Ulriken, er Norconsult en av åtte finalister til den internasjonale prisen AEC Excellence Awards i kategorien infrastruktur.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Avdelingsleder service
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise...

Teknisk Prosjekt VVS, Bergen
Heidenreich Bergen søker en utadrettet Teknisk prosjektmedarbeider innenfor områ...

Vil du selge noen av de mest anerkjente varemerkene på VA-markedet?
Vi styrker vår salgsstab og i den forbindelse er vi på jakt etter en ambisiøs di...

Dyktig salgssjef søkes til ekspansiv salgsbedrift i VA-markedet
Vi styrker vår salgsstab og er på jakt etter bransjens beste salgssjef som ønske...

RVS AS - Entreprenørvirksomheten - Prosjektsjef
For å styre vår satsning innenfor entreprenørvirksomheten søker vi PROSJEKTSJEF

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta