Byggfakta Åpne på nettet
Annonse

CTM Lyng nådde ikke fram mot Megaflis

CTM Lyng AS nådde ikke fram i forsøket på å stoppe Megaflis sitt salg av sine produkter til private «gjør det selv markedet.»

Valle Wood i støpeskjeen

Seremoni med det første spadestikk, visjonære taler og marsipankake. Det var rammen omkring en uformell samling av aktører fra utbyggere, entreprenører, rådgivere, bydelspolitikere, samarbeidspartnere og presse da det ble gitt grønt lys for byggestart av Valle Wood.
Annonse

Samhandling er tema på RIFs Høstkonferanse

(Oslo, 6. oktober 2016) RIF avholder 24. oktober sin Høstkonferanse for 50. gang. I år er temaet samhandling. – Verden og Norge er i endring. Globalisering, disruptiv teknologi og digitalisering banker på døren og endrer spillereglene for prosjektgjennomføring og samhandling i verdikjeden. Konklusjonen er at vi må jobbe smartere og gjøre mer for mindre, sier RIFs adm. direktør Liv Kari Skudal Hansteen.

Ny skole i tre skal samle hele byen

Arkitema Architects og ÅF Engineering har vunnet konkurransen om ombygging og utvidelse av Tiller videregående skole (VGS) sør for Trondheim. Skolen vil får en viktig plassering i lokalsamfunnet og skal utføres i tre med solcellepaneler på taket. Målet er at skolen blir et sentralt knutepunkt i forstaden, med fokus på kunnskap, kultur og samfunn.
Annonse

«Samspill for smart og digital byggenæring»

Den digitale fremtiden er over oss. Krav til effektivitet og lønnsomhet gjør at kombinasjonen av løsninger for å nå markedet og bedriftens mål er vanskeligere enn noen gang. Byggfakta kjenner markedet, målgruppene og kanalene. Kom å hør løsningene Byggfakta har for deg, den 20 oktober på Bygg Reis Deg.

Vil bygge flere grønne tak

Leca Norge, Bergknapp og Multiblokk opprettet partnerskapet «Urbane Uterom» og  utviklet en løsning for grønne tak. Løsningen blir presentert på Bygg Reis Deg 2017. Nå etterlyser produsentene flere pilotprosjekter til «Urbane Uterom».

Stålprodusent leverte inn konkursbegjæring

Styret i Vistal Gdynia SA leverte torsdag inn konkursbegjæring for selskapet. Den polske stålprodusenten har kontrakt for bygging av nye Tana bru i et arbeidsfellesskap med altafirmaet HAK Entreprenør AS.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Butikkleder Sandefjord
Vi søker etter en målbevist, positiv og resultatorientert Butikkleder til vår av...

Prosjektleder service
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise...

Teknikere
GK Sikkerhet tilbyr alt av løsninger innen adgangskontroll, brannalarm, innbrudd...

Avdelingsleder bolig
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise...

Selger med god teknisk forståelse og et grønt blikk for gode VVS- løsninger
Vi vokser og tar markedsandeler og vi styrker derfor vårt salgsapparat på vår av...

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta