Byggfakta Åpne på nettet
Annonse

Høyskolene - digitale sinker?

BATIMAT 2017: - Norske utdanningsinstitusjoner innen bygg og anlegg holder ikke følge med digitaliseringen av byggenæringen. CEO i coBuilder på Lysaker, Lars Chr. Fredenlund, blir nærmest opprørt når Byggfakta stiller spørsmålet om eksempelvis NTNU og høyskolene i Norge følger med i timen når de skal utdanne morgendagens byggeledere.

Bygger historisk fabrikk

Stjern Entreprenør AS er hovedentreprenør for det som blir verdens første og største fiskefiletfabrikk hvor fisken ikke røres av menneskehender. Fabrikken er under bygging på Hitra og vil ha kostet Lerøy Seafoods AS mellom 600 og 700 millioner kroner når den står ferdig i mai 2018.
Annonse

Fra Verdal til Paris med flammestopper

BATIMAT 2017: For Verdalsbedriften Securo er det et paradoks at store brannkatastrofer er med å øke omsetningen av brannforebyggende produkter. Nå satser selskapet på det europeiske markedet, og den store Batimat-messa i Paris er en viktig døråpner.

Liten glassklemme fikk gull i Paris

BATIMAT 2017: Tyske Onlevel, med hovedsete i Emmerich, bare fire kilometer fra den hollandske grensa, har lykkes med å utvikle den første justerbare glassklemmen i rustfritt stål. En liten artikkel, men svært viktig for alle som leverer rekkverk og rekkverkskomponenter med glass.
Annonse

Holmestrand stasjon vinner Betongtavlen 2017

Juryen for Betongtavlen har besluttet å tildele årets Betongtavle til Holmestrand stasjon. Under arrangementet på Arkitekt- og designhøgskolen i Oslo 7. november mottok dessuten Hardanger Skyspace hedrende omtale.

Ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge

Ingrid Therese Tjøsvold blir ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge. Tjøsvold kommer med omfattende erfaring fra en rekke lederstillinger innen vei- og entreprenørmarkedet.

Norconsultprisen 2017

Norconsults konsernsjef Per Kristian Jacobsen, delte ut Norconsultprisen 2017 til beste foreleser på Bygg- og miljøteknikk ved NTNU. Årets prisvinner var førsteamanuensis Klaartje De Weerdt.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Prosjektcontroller Munch
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise...

Inne- selger VVS
Vi har stor vekst i Bergen og vi søker inneselger med god teknisk kompetanse og ...

Prosjekt- og medlemsansvarlig
Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 400 rørleggerbedrift...

Prosjektleder
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise...

Baderomssnekker
Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? GK Rør ...

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta