Byggfakta Åpne på nettet
Annonse

- Et skritt i helt feil retning

– Det viktigste for en seriøs bransje er å ha bedrifter med egne ansatte og lærlinger. Konsekvensen av DiBKs tolkning vil svekke regjeringens tidligere signaler om viktigheten av kompetanse hos de foretak som utfører bygningsarbeider, men også dens eget arbeid mot arbeidslivskriminalitet, sier Jon Sandnes adm. dir i BNL.

I gang med Fremtidens skole

AKTUELLE PROSJEKTER: I forrige uke startet arbeidet med Glommasvingen skole på Skarnes i Sør-Odal. En skole som har hatt arbeidsnavnet Fremtidens skole og som har en prislapp på 280 millioner kroner inkludert uteområder og flerbrukshall. Glommasvingen skole blir bygget i massivtre og med BREEAM-sertifisering og passivhusstandard.
Annonse

- Ikke helt perfekt, men solid

PERFEKTE BYGG 2017: Årets Perfekte Bygg konferanse ble ikke hundre prosent perfekt, men det faglige innholdet var bedre enn noen gang. Det er tilbakemeldingene fra det store flertall av deltakere på konferansen, som i år ble arrangert for 21.gang.

Farrisbrua åpner i mars 2018

Arbeidene med Farrisbrua i Larvik har tatt noe lengre tid enn planlagt. Det betyr at åpningen av den siste delen av ny E18 i Larvik blir utsatt fra årsskiftet til mars 2018.
Annonse

Digitalt og perfekt for byggenæringen

PERFEKTEBYGG 2017: Det perfekte bygg i en digitalisert tid er hovedtemaet for Perfekte Bygg konferansen, som nå er i gang på Color Magic mellom Oslo og Kiel. Spørsmålet er om bransjen har god nok kunnskap, om de har de rette produktene, løsningene, og viljen til å samarbeide mot framtidens perfekte bygg.

Samarbeidsavtale om Teieparken

OBOS og Veidekke Entreprenør inngår samarbeid om utbyggingsprosjektet Teieparken på Nøtterøy.
Annonse

God metode gir gode resultater

PERFEKTEBYGG 2017: - Tenk om vi kunne fått en rask og smertefri konkurransegjennomføring, framoverlevente leverandører som tror på prosjektet og som gir gode råd til oppdragsgiver. Det betyr lavt konfliktnivå i gjennomføringsfasen. Da blir det godt fornøyde leverandører, utbyggere og brukere.

Graphisoft i sterk utvikling

- Vi opplever at stadig flere aktører innenfor byggebransjen velger våre digitale løsninger og tjenester i forbindelse med byggeprosjekter, sier daglig leder Halvor Sandbu.

AF Gruppen fortsetter veksten

AF Gruppen hadde en omsetningvekst på 9,4 % i 3. kvartal. Resultatet var godt og ordrereserven var rekordhøy. Veksten gir muligheter for egne medarbeidere og skaper nye arbeidsplasser.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Prosjektcontroller Munch
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise...

Inne- selger VVS
Vi har stor vekst i Bergen og vi søker inneselger med god teknisk kompetanse og ...

Prosjekt- og medlemsansvarlig
Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 400 rørleggerbedrift...

Prosjektleder
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise...

Baderomssnekker
Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? GK Rør ...

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta