Byggfakta Åpne på nettet
Annonse

Bygger nasjonalt fyrtårn for lavutslipp

AKTUELLE PROSJEKTER: Den nye videregående skolen som skal bygges i Tvedestrand blir et pilotprosjekt og et nasjonalt fyrtårn for lavutslipp. Skolen blir et plusshus hvor fornybare energikilder skal tilføre bygget mer energi enn driften av skolen krever.

Varmet opp til Intermat 2018

Den franske ambassadørboligen i Drammensveien i Oslo var rammen for oppvarmingen til den store bygge- og anleggsmessa Intermat i Paris, og ambassadør Jean-Francois Dobelle understreket at Frankrike ønsker å være med som en pådriver for innovasjon i en bransje som de neste årene vil måtte flytte en rekke grenser.
Annonse

Veidekke skal bygge Sølvparken i Kongsberg

Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Sølvknuten AS ved Stor-Oslo Eiendom AS om bygging av 68 boliger, næringslokaler og garasjeanlegg på prosjekt Sølvparken i sentrum av Kongsberg. Kontrakten er en totalentreprise på 348 millioner kroner ekskl. mva.

Ingen jobb for de med høydeskrekk

I løpet av 18 måneders arbeid i 1000 meter høyde ble den spektakulære attraksjonen Hoven Loen i Nordfjord realisert. Med god fremdrift og presisjon, sørget taktekkerfirmaet Flexi-Tak for utførelsen av 1000 m² takmembran fra Derbigum på restauranten som ligger helt ut mot kanten av fjellet.
Annonse

Ny milepæl i tøff E16-maraton

Tirsdag kveld sa kommunestyret i Hole ja til reguleringsplanen for E16 Skaret-Høgkastet. Det er en ny milepæl i en planleggingsmaraton til Statens vegvesen med to store samferdselsprosjekter i Hole og Ringerike i Buskerud.

GLAVA, Weber og Gyproc forenes

Jon Karlsen blir leder for det nye selskapet Saint-Gobain Norge, som vil drifte GLAVA, Weber og Gyproc videre som tre selvstendige merkevarer.

Holmlia flerbrukshall ferdig rehabilitert

Oslo kommune, ved Kultur- og idrettsbygg Oslo KF, har gjennomført et omfattende oppgraderings- og rehabiliteringsarbeid i Holmlia flerbrukshall. Fjellhallen ble bygget i 1982 som en kombinasjon av idrettshall og tilfluktsrom.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Prosjektleder
GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ek...

Vi søker handlekraftig og operativ Business Area Manager-UPS
Coromatic er i positiv utvikling og søker nå Business Area Manager – UPS. Stilli...

Prosjektleder/Ingeniør VVS
GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ek...

Serviceelektrikere
GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datas...

Rørlegger Bas
GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører i Norge med avdelinger i Moss, ...

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta