Byggfakta Åpne på nettet
Annonse

Nedgangen fortsetter

Salget av nye boliger i november ligger 36 % under salget i samme måned i fjor, viser tall fra Boligprodusentenes Forening. Salget av leiligheter faller mest med 47%, mens salget av eneboliger og småhus ligger hhv 24% og 20% lavere enn november 2016.

Prosjekterer nye Drammen sykehus

Helse Sør Øst /Sykehusetbygg Helseforetak har i dag signert avtaler med Multiconsult og Erichsen & Horgen for nye Drammen sykehus. Selskapene blir ansvarlig for prosjektering av Miljø og VVS.
Annonse

NCC i gang med undersjøisk rundkjøring

Arbeidet med den 11 km lange Eysturoytunnelen går etter plan, og i disse dager er NCC i gang med drivingen av den undersjøiske rundkjøringen på Eysturoy-siden. Rundt 50 salver skal fyres av før den er klar utpå nyåret.

Energieffektivt og gassfritt

Når isolasjonsprodusenten Hunton bygger ny fabrikk på Gjøvik er målet å redusere klimaavtrykket til et minimum. I jakten på de beste leverandørene har selskapet landet på smarte og gassfrie strømløsninger fra energispesialisten Eaton.
Annonse

Veidekke utvider Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana

Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Statsbygg om utbygging av et nytt sikringsmagasin og et nytt digitalt arkivmagasin, infrastrukturutvikling og nødvendig tilrettelegging for en et nytt byggetrinn i fjell. Kontrakten er en totalentreprise på 400 millioner ekskl. mva.

Powel satser i Tyskland

Powel vokser stadig og etablerer nå Powel GmbH i Tyskland. Landet blir dermed det åttende landet Powel har kontor i. Utvidelsen er en direkte følge av inngåtte storkontrakter med E.On og Uniper. Kontoret i Düsseldorf skal støtte Powels raskt voksende virksomhet i Tyskland.

Nytt sykehus til 4,3 milliarder

AKTUELLE PROSJEKTER: Planleggingen av nytt sykehus for Nordmøre og Romsdal er inne i avslutningsfasen for forprosjektet. Forventet byggestart av sykehuset som har en kostnadsramme på 4,3 milliarder kroner er om et snaut år. Sykehuset skal etter planen stå klart i 2022.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Caverion søker automatiker
Caverion leverer web-baserte automasjons- og SD-anlegg til private næringsbygg o...

Caverion søker teamleder med fagansvar
Vil du være med å videreutvikle Caverion innen energi og miljø? Vi søker en Team...

Caverion søker energiingeniører
Vi søker engasjerte og dyktige ingeniører/sivilingeniører til Caverion Managed S...

Avdelingsleder entreprise Romerike
GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datas...

Prosjektleder
GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ek...

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta