Byggfakta Åpne på nettet

Lyse utsikter for norske entreprenører

ARCTIC ENTREPRENEUR: Rekordstort oppmøte da styreleder i Maskinentreprenørenes Forbund, MEF, Arnstein Repstad, i formiddag kunne ønske 1.635 påmeldte til anleggsbransjens største og viktigste treff, Arctic Entrepreneur, på Gardermoen.

Gigantinvesteringer i alpindestinasjon

AKTUELLE PROSJEKTER: I løpet av få år investeres det hundrevis av millioner kroner i Narvikfjellet. Narvikfjellet Eiendom er i ferd med å utvikle et helårlig familievennlig fritids- og reiselivsanlegg. Nå er det blant annet campingplass som står for tur. Entreprenør er nå valgt for prosjektet som starter opp om kort tid.
Annonse

Milliarder til fornøyde entreprenører

ARCTIC ENTREPRENEUR: - Det handler om viktige investeringer for hele landet når vi bygger ut infrastrukturen vår. Derfor skal vi investere 1000 milliarder kroner de neste 12 årene på norsk infrastruktur. Samferdsel prioriteres fordi vi får betalt for dette i det lange løp.

Tror på flere miljøarbeidsplasser

ARCTIC ENTREPRENEUR: - Hvis vi lykkes å finne de kostnadseffektive løsningene og skape mer innovasjon vil vår grønne konkurransekraft øke. Vi vil også kunne skape flere miljøarbeidsplasser. Vi må bemanne opp om vi skal klare dette løftet, understreket hun.
Annonse

Asker blir større og sterkere

ARCTIC ENTREPRENEUR: Dersom Ragnar Sand Fuglum, direktør for kultur og teknikk i Asker kommune, er representativ for innbyggerne i Nye Asker kommune, som fra 1.januar 2020 vil bestå av Asker, Hurum og Røyken kommune, vil det bli en ny «vår» for de 93.000 innbyggerne i kommunen.

Skanska bygger på Ensjø Torg i Oslo

Etter et godt salg på det tredje salgstrinnet på Ensjø Torg, starter Skanska nå byggingen av 45 nye boenheter fordelt på to bygninger.

Krav om sterkere VA-fokus i MEF

ARCTIC ENTREPRENEUR: Til tross for at vann og avløp er en av de store sektorene i Maskinentreprenørenes Forbund ble fagområdet avspist med to timers seminar under årets Arctic Entrepreneur. Styreleder i MEF, Arnstein Repstad, forstår frustrasjonen og lover heldagsseminar igjen i 2019.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Administrerende direktør
GK Elektro har siden etableringen i 2014 vokst raskt. På drøye tre år har selska...

Avdelingsleder prosjektering
GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ek...

Prosjektleder Rør Entreprise
GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører i Norge med avdelinger i Moss, ...

Serviceelektrikere
GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datas...

Elektromontører
GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datas...

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta