Byggfakta Åpne på nettet

250.000 i bot for villedende markedsføring

Forbrukertilsynet mener Rørleggervakta24vvs as ved flere anledninger over en lengre periode har villedet forbrukere, og brutt en rekke bestemmelser i markedsføringsloven og angrerettloven i sin markedsføring gjennom 1881, Google, Gule sider og egen hjemmeside. Nå varsler de en bot på 250.000 kroner.

Hotellet «alle» ble fornøyd med

Støtvig Hotel i Larkollen kan se tilbake på en fem år lang suksess. Gjestene strømmer til fra både inn- og utland og det vanker mye skryt for både service, innhold og det arkitektoniske. Også de som i sin tid sto på barrikadene for at eier skulle bygge i mindre skala er fornøyd. En av disse er arkitektnestor Niels Torp som også er svært godt fornøyd med resultatet.
Annonse

Et stort skritt nærmere realisering av nye Solobservatoriet

AKTUELLE PROSJEKTER: Snøhettas spektakulære planer for en fullstendig oppdatering av Solobservatoriet i Nordmarka ser nå ut til å kunne realiseres i nær framtid.

«Hackere» inntar Aker Brygge

11-12. juni vil «hackere» fra hele Europa innta Aker Brygge når Amazon Web Services, Norwegian Property og CBRE arrangerer sitt første felles hackathon. Målet er å finne nye digitale løsninger og utfordre eksisterende forretningsmodeller i eiendomsbransjen.
Annonse

Én av tre mangler risikooversikt

Hver tredje industri- og avfallsbedrifter kan ikke dokumentere at de har oversikt over risikoen for skader og ulykker i egen virksomhet. Det kom frem under myndighetenes felles tilsynsaksjon i april.

Dirigerer ett tonn tunge glassflater 50 meter i høyden

Høyt henger de, fasadeklatrerne, som akkurat nå sørger for at det nye Munchmuseet får sitt karakteristiske utseende. Fasaden består av nærmere 400 tonn glass.

Skanska bygger Helsecampus Årstadvollen

Skanska har signert kontrakten på byggingen av Helsecampus Årstadvollen i Bergen. Kontrakten med Universitetet i Bergen, er på 295 MNOK pluss mva. Prosjektet er en del av et fremtidsrettet klyngeprosjekt initiert av Universitetet i Bergen. Etablering av kunnskapsklyngen er et viktig ledd i Universitetet i Bergens strategi for å videreutvikle fremragende forsknings- og utdanningsmiljøer.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Er du vår nye salgsrepresentant?
Motek er i stor vekst og vi søker nå etter vår nye salgsrepresentant i Tromsø. V...

Prosjektleder Byggautomasjon
GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ek...

Prosjektleder/KAM
GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ek...

Salgssjef Byggautomasjon
GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ek...

Serviceelektrikere
GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datas...

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta