Byggfakta Åpne på nettet
Annonse

Selvransakende om vedlikehold av infrastruktur

ARENDALSUKA 2019: Det er fortsatt morsommere å klippe snorer enn å foreta nødvendig vedlikehold av bygninger og infrastruktur i norske kommuner. Nå må kommunene bli mer profesjonelle både på eiendom, drift og vedlikehold.

- Tre ikke mer miljøvennlig enn betong

Det er ikke grunnlag for å hevde at tre er mer miljøvennlig enn betong. En ny rapport utført av Østfoldforskning på oppdrag fra Betongelementforeningen, har konkludert med at det ikke er empirisk grunnlag for å hevde generelt at tre er mer miljøvennlig enn betong.
Annonse

Nord universitet skal bygge for 629 mill.kr.

Kunnskapsdepartementet har gitt klarsignal til å starte forprosjektering av Blått bygg ved Nord Universitet i Bodø. Det er snakk om 8000 m2 nybygg med en ramme på 629 millioner kroner.

Forplikter seg til å bygge og drifte grønt

ARENDALSUKA 2019: Under Arendalsuka signerte J.B. Ugland Eiendom strakstiltakene for boligutviklere og for eiendomsselskap i Eiendomssektorens veikart mot 2050.
Annonse

Stordalen kjøper finsk luksushotellkjede

Hotellkonsernet Nordic Choice Hotels annonserte onsdag 14. august oppkjøpet av den finske hotellgruppen Kämp Collection Hotels. Den finske hotellkjeden består av elleve hoteller og er markedsleder i luksus- og livsstilsegmentet i Finland.

Må ta viktige grep for bedre byer

ARENDALSUKA 2019: Det er ingen tvil om at Norge urbaniseres. Nå bor nemlig 82 prosent av landets befolkning i byer og tettsteder. Dermed må alle som planlegger gode bysamfunn være enda mer bevisst på de utfordringene som ligger i at folk flytter fra land til by.

I kø for rent og trygt vann i Arendal

ARENDALSUKA 2019: Lange køer ved standen til Norsk Vann for å sikre seg en flaske med trygt og rent vann under Arendalsuka. 17.000 halvliters flasker regner medarbeidere i Norsk Vann og Arendal kommune med å dele ut i løpet av uka.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Avdelingsleder Nye Bygg
Vil du lede vår entrepriseavdeling på Hamar og tilby de beste energieffektive lø...

Baser og rørleggere entreprise
Vil du være med på laget og skape noe av betydning?

Rørlegger
Vil du bli helten i felten? Bli rørlegger i GK!

Rørlegger Bas
Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning?

Servicetekniker innregulering
Vil du bli helten i felten? Bli servicetekniker i GK!

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 205, 1501 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta