Byggfakta
Byggebransjen – Mulighetenes marked

Byggebransjen – Mulighetenes marked

Byggebransjen, som mange andre bransjer, går gjennom spennende tider. Forskjellen på oss og svært mange andre, er at denne bransjen har minst like mange muligheter som utfordringer.

Les mer her
Topp 10 prosjekter i mars 2020

Topp 10 prosjekter i mars 2020

Totalt har vi i Byggfakta registrert igangsatt 1074 prosjekter i mars måned, til en samlet verdi på Kr. 39 123,8 millioner (39 milliarder kroner).

Det største prosjektet vi har registrert er nybygg av storbylegevakt på Aker sykehus i Oslo til en planlagt verdi på 1,5 milliard. Storbylegevakten skal bli et bygg på 26.000 kvadratmeter, pluss et parkeringshus på 5.000 kvm. I tillegg blir det omlegging av infrastruktur. Prosjektet er komplekst.

Listen over viser de største prosjektene som Byggfakta har registrert igangsatt i mars måned. Som det fremgår av listen utgjør de største prosjektene om lag 25 prosent av totalverdien for alle prosjektene og har prosjekttyper som omhandler nær hele markedet, men med tyngde på leiligheter.

Lær mer om dette i vår prosjektdatabase
Gjør dine webbesøkende til leads

Gjør dine webbesøkende til leads

Med Analytics PRO får du vite hvilke aktører og bedrifter som besøker din nettside, hvilke produkter de er interessert i, hvilke prosjekter fra vår prosjektdatabase de er knyttet opp mot og verdien av disse.

Prøv Analytics Pro gratis i 30 dager

Ønsker du flere prosjekter?

Se alle planlagte byggeprosjekter i 2020 som er relevant til for din virksomhet - og få tilgang til samtlige prosjektinformasjon. Få et gratis og uforpliktende visning i Norges største prosjektdatabase - allerede i dag!

Prøv prosjektdatabasen gratis her
Ønsker rammeavtale for arkitekt- og ingeniørtjenester

Ønsker rammeavtale for arkitekt- og ingeniørtjenester

AKTUELLE PROSJEKTER: På vegne av flere trønderkommuner utlyser Innherred Innkjøp konkurranse om rammeavtale for arkitekt- og rådgivende ingeniørtjenester.

Les mer her

              
Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta

Copyright © 2018 BYGGFAKTA, All rights reserved.