Byggfakta
Trendrapport 2020

Trendrapport 2020

Trender for byggebransjen 2020 er ute NÅ.
I rapporten som er utviklet av Byggfakta får du et overblikk over utviklingen for bygg- og anleggsprosjekter inndelt per fylke i entrepriseformer, hovedgrupper og mye mer.

Last ned rapporten gratis
Bygger ny barneskole og idrettshall i Sel

Bygger ny barneskole og idrettshall i Sel

AKTUELLE PROSJEKTER: Sel Kommune skal bygge en ny barneskole for 1.-7. trinn, og utlyser nå konkurranse om samspillsentreprise for prosjektet. Prosjektet omfatter også bygging av ny idrettshall i tilknytning til eksisterende Ottahall, som skal brukes som flerbrukshall, samt opparbeidelse av skolens uteområde og ombygging av infrastruktur i forbindelse med byggingen.

Les hele saken her
Covid-19 slår ulikt ut i byggebransjen

Covid-19 slår ulikt ut i byggebransjen

Byggfakta har gjennomført en ny undersøkelse om virkningene av Covid-19 for bedrifter i byggebransjen. Om lag 300 bedrifter har svart på undersøkelsen, som viser store sprik i virkningene.

Les hele saken her
Prøv Norges største prosjektdatabase

Prøv Norges største prosjektdatabase

Vi vet hvem som bygger og hvem som planlegger å bygge. Alle prosjekter stammer fra vår prosjektdatabase, som inneholder informasjon om mer enn 11800 aktive norske bygg- og anleggsprosjekter. Vi leverer oppdatert informasjon om ca. 500 nye og 1500 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder. Skreddersydd løsning for din bedrift innenfor geografi, kategori/type bygg og materialer (leverandør). Bestill en gratis demo i dag og se alle prosjekter som matcher din virksomhet.

Bestill gratis demo!

              
Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta

Copyright © 2018 BYGGFAKTA, All rights reserved.