Byggfakta Åpne på nettet
Annonse

Bransjen skyver på byggeprosjekter

NY TRENDRAPPORT FRA BYGGFAKTA: Cirka 30 prosent flere planlagte prosjekter enn normalt ble utsatt under den verste «Covid 19-perioden» fra mars til juni.

Fortsatt utfordringer i moderne byggeri

NASJONALT FUKTSEMINAR 2020: Klok av skade eller ungen ut med badevannet? Det var spørsmålet seniorrådgiver i Mycoteam, Mari Sand Austigard, stilte da Nasjonalt fuktseminar i regi av Mycoteram og Sintef Community gikk digitalt i dag med 90 deltakere.
Annonse

- Nå må det bygges tørt

NASJONALT FUKTSEMINAR 2020: Feil som fører til skader oppstår i alle ledd i en byggeprosess, og må elimineres underveis. Det er derfor nødvendig å tenke gjennom hva man bør sjekke ut i alle deler av en byggeprosess, og fuktskader er en utfordring som bransjen må ta på alvor.

Utvikler vindturbiner med tretårn

I fremtiden skal tårnet på svenske vindturbiner på land bygges av tre. Dette er i allefall ambisjonen til det svenske, statseide energiselskapet Vattenfall.
Annonse

Søker entreprenør til infrastrukturprosjekt

AKTUELLE PROSJEKTER: Lillestrøm kommune ønsker tilbud på anleggsarbeider for bygging av nye vann- og spillvannsledninger, ny pumpestasjon og ny kommunal vei i Solbergområdet.

Utenlandske arbeidstakere er ikke på salg

Nordmenn liker kampanjer og gode tilbud. Ofte får vi fire varer for prisen av tre. Er tilbudet to for en, hamstrer vi. For mange utenlandske arbeidstakere som jobber i Norge er regnestykket motsatt. De må jobbe to timer, for prisen av en. Det tilbudet er for godt til å være lovlig.

Økende etterspørsel etter tre – både på eksport og hjemmemarkedet

Salget av trebaserte byggevarer som konstruksjonsvirke, trelast og impregnert har økt med 8,5 prosent i august sammenliknet med samme periode i fjor. Samtidig har eksporten økt med hele 20 prosent, viser tall fra Treindustrien.
Annonse
 

Nye prosjekter

Annonse

Ledige stillinger

Vi søker teknisk inneselger VVS
Ønsker du å jobbe hos Norges eldste rørgrossist?

Servicemontør
Vil du bli med på laget for et bærekraftig samfunn?

Kuldetekniker
Vil du bli med på laget for et bedre miljø?

Direktør PMO
Porteføljestyring – Metodikkutvikling – Kompetansebygging

Innkjøpssjef
Vil du spille hovedrollen og lede innkjøpsprosesser i Skandinavias ledende tekni...

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 205, 1501 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta