Byggfakta
Slik blir 2021

Slik blir 2021

I rapporten som er utviklet av Byggfakta får du status og et overblikk over utviklingen i bygg- og anleggs bransjen sine prosjekter. Slik blir 2021 er basert på Byggfakta sin database med prosjektinformasjoner og de erfaringer vi har. Usikkerheten mot slutten av 2020 og hele 2021 er stor, både fordi den er avhengig av en del offentlig fi-nansiering, men også for flere private investorer utsetter oppstart av pro-sjekter.

Last ned rapporten gratis
Planlegger nytt idretts- og badeanlegg i Askøy

Planlegger nytt idretts- og badeanlegg i Askøy

AKTUELLE PROSJEKTER: Askøy kommune inviterer til konkurransepreget dialog om samspillsentreprise for prosjektering av Myrane idrettshall og badeanlegg.

Les hele saken her
- Kvinner bidrar til økt lønnsomhet

- Kvinner bidrar til økt lønnsomhet

Bygg- og anleggsbransjen har et stort potensial ved å få opp kvinnedeltakelsen. Antall kvinner i bransjen har gått ned de siste fire årene. Det er dårlig nytt når det statistisk viser seg at økt kvinneandel betyr økt lønnsomhet for bransjen.

Les hele saken her
Prøv Norges største prosjektdatabase

Prøv Norges største prosjektdatabase

Vi vet hvem som bygger og hvem som planlegger å bygge. Alle prosjekter stammer fra vår prosjektdatabase, som inneholder informasjon om mer enn 11800 aktive norske bygg- og anleggsprosjekter. Vi leverer oppdatert informasjon om ca. 250 nye og 1100 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder. Skreddersydd løsning for din bedrift innenfor geografi, kategori/type bygg og materialer (leverandør). Bestill en gratis demo i dag og se alle prosjekter som matcher din virksomhet.

Bestill gratis demo!

              
Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta

Copyright © 2018 BYGGFAKTA, All rights reserved.