Byggfakta
Hva skjer i kommunene i 2021

Hva skjer i kommunene i 2021

Rapporten tar for seg alle landets kommuner og hvilke planlagte fremtidige prosjekter som er registrert i Byggfakta databasen for 2021 i starten av november 2020. Dette er alle registrerte prosjekter i kommunen både offentlige og private. Det er registrert 6 688 byggeprosjekter som er planlagt igangsatt neste år. Disse fordeler seg på landets kommuner. Prosjektene har en samlet verdi på over 1 216 milliarder kroner.

Last ned rapporten gratis
Planlegger Norges første barnehospice

Planlegger Norges første barnehospice

AKTUELLE PROSJEKTER: BOP4 AS inviterer til prekvalifisering for totalentreprise til byggingen av nytt barnehospice på Eg i Kristiansand.

Les hele saken her
Private utbyggere tror på fremtiden

Private utbyggere tror på fremtiden

Markedet er i endring, som en følge av Covid 19. Tall fra Byggfakta viser likevel at utbyggerne har sterk tro på marked og økonomi, anno 2021.

Les hele saken her
Prøv Norges største prosjektdatabase

Prøv Norges største prosjektdatabase

Vi vet hvem som bygger og hvem som planlegger å bygge. Alle prosjekter stammer fra vår prosjektdatabase, som inneholder informasjon om mer enn 20000 aktive norske bygg- og anleggsprosjekter. Vi leverer oppdatert informasjon om ca. 500 nye og 1500 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder. Skreddersydd løsning for din bedrift innenfor geografi, kategori/type bygg og materialer (leverandør). Bestill en gratis demo i dag og se alle prosjekter som matcher din virksomhet.

Bestill gratis demo!

              
Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta

Copyright © 2018 BYGGFAKTA, All rights reserved.