Byggfakta
Se planene for skole- og helsebygg

Se planene for skole- og helsebygg

På bakgrunn av pandemien har det blitt usikker økonomi og flere utsettelser enn vanlig. Offentlige prosjekter som skole- og helsebygg blir ikke utsatt i samme grad, og vi har derfor sett spesielt på hvilke planer som er innen disse områdene i Byggfakta sin første rapport for 2021. Last ned rapporten GRATIS her, og få med deg spennende lesning og et bedre grunnlag for hvordan planene for skole- og helsebygg er!

Last ned rapporten gratis
Planlegger rehabilitering av Hegra ungdomsskole

Planlegger rehabilitering av Hegra ungdomsskole

AKTUELLE PROSJEKTER: Stjørdal kommune inviterer til samspillsentreprise for rehabilitering av Hegra ungdomsskole. Skolefasilitetene skal oppgraderes til dagens standard. Hegra ungdomsskole er tidstypisk for 70-tallets skolearkitektur, og planløsningen er kompakt hvor skolebygningen er i én etasje med kjeller.

Les mer her
Utvidelse på Kalnes

Utvidelse på Kalnes

Akuttmottaket på Sykehuset Østfold Kalnes har nådd makskapasiteten på hvor mange pasienter de kan ta inn. Sykehuset Østfold og COWI er nå i gang med å planlegge utvidelsen sammen med søsterselskapet Arkitema.

Les mer her
Prøv Norges største prosjektdatabase

Prøv Norges største prosjektdatabase

Vi vet hvem som bygger og hvem som planlegger å bygge. Alle prosjekter stammer fra vår prosjektdatabase, som inneholder informasjon om mer enn 20000 aktive norske bygg- og anleggsprosjekter. Vi leverer oppdatert informasjon om ca. 500 nye og 1500 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder. Skreddersydd løsning for din bedrift innenfor geografi, kategori/type bygg og materialer (leverandør). Bestill en gratis demo i dag og se alle prosjekter som matcher din virksomhet.

Bestill gratis demo!

              
Om Byggfakta     Annonsere     Avbestill

Byggfakta

Copyright © 2018 BYGGFAKTA, All rights reserved.